«Μάχη» σωτηρίας στα Μέγαρα

Με τη «μάχη» σωτηρίας στα Μέγαρα, όπου ο Βύζας φιλοξενεί τον Φωκικό, ανοίγει το Σάββατο (12/05) η αυλαία της 31ης αγωνιστικής της Football League.

Η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» οι οποίοι ευελπιστούν σε δεύτερο διαδοχικό τρίποντο προκειμένου να γεμίσουν τα πνευμόνια τους με καθαρό αέρα… σωτηρίας, ολοκληρώθηκε με αρκετά προβλήματα, καθώς η συμμετοχή του Μανώλη Ροβίθη (ταλαιπωρείται από ένα κρυολόγημα)

θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ενώ αμφίβολος είναι και ο Τάσος Χριστοφιλέας λόγω ενώ χτυπήματος στο πόδι. Παράλληλα, ο τεχνικός του Βύζαντα, Παναγιώτης Τζαναβάρας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Σωκράτη Πέτρου, ωστόσο θα έχει κανονικά στη «φαρέτρα» του τους Φραγκή και Μουστάκη που επανέρχονται.

Από την άλλη, η ομάδα της Άμφισσας που βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης - τρεις μόλις βαθμούς ωστόσο κάτω από το σημερινό αντίπαλό της - θέλει να μην πάει… στράφι η νίκη επί του Πανσερραϊκού, αντιμετωπίζοντας την αναμέτρηση «έξι βαθμών» σαν τελικό.

Ο τεχνικός του Φωκικού, Κώστας Τερζής άφησε εκτός τον Ηλία Σορώκο, τη θέση του οποίου στην αποστολή πήρε ο Γιάννης Κωστόπουλος που εξέτισε την τιμωρία του.

Αναλυτικά οι 19 «εκλεκτοί» του Έλληνα τεχνικού: Θωμόπουλος, Χαλούλος, Παϊζάνος, Δημητρίου, Κουρελής Φαρμάκης Ζάγκος, Σκαρίμπας, Μπουλούλης Ταμπάκης, Σίλας, Καλλέργης, Καννελλόπουλος, Διαμαντόπουλος, Νικόλτσης, Κωστόπουλος, Βρονταράς, Χάχαλης και Γεωργουσόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα