Μανιάτης: «Δείξαμε καλό πρόσωπο ανά διαστήματα»

Την άποψη ότι η Ελλάδα μπορεί να αποδώσει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο, απ’ ότι έκανε απόψε απέναντι στην Σλοβενία, εξέφρασε ο Γιάννης Μανιάτης, που δεσμεύτηκε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα πάνε στο Euro 2012 πιο βελτιωμένοι!

Όντας ένας από τους καλύτερους παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας μας, στο 1-1 με αντίπαλο την Σλοβενία,

ο Γιάννης Μανιάτης ήταν ένας από τους διεθνείς που μίλησαν στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94,6, μετά το τέλος της αναμέτρησης…

«Δουλεύουμε πολύ σκληρά κάθε μέρα με τον προπονητή μας. Προσπαθούμε να αφομοιώσουμε κάποια στοιχεία που θέλει. Σήμερα δείξαμε ανά διαστήματα ένα καλό πρόσωπο όμως έχουμε κι άλλα περιθώρια για να βελτιωθούμε. Θα το κάνουμε τις επόμενες ημέρες», τόνισε αρχικά ο άσος του Ολυμπιακού.

Και συμπλήρωσε αναφορικά με το τι τον ευχαρίστησε και τι τον προβλημάτισε περισσότερο: «Είμαστε Έλληνες και βγάζουμε ένα παραπάνω πάθος. Εμένα μου άρεσε και η αμυντική λειτουργία μας, αφού δεν μας έγιναν φάσεις, αλλά πρέπει να κρατήσουμε παραπάνω την μπάλα στα πόδια μας. Θα βελτιωθούμε κι άλλο».

Όσο για το τι να περιμένουμε από την Ελλάδα στο Euro 2012; «Η άποψη μου είναι ότι πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά», απάντησε χαρακτηριστικά ο Μανιάτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα