Μαρσέλο Λίπι: «Καμία συμφωνία με Κινέζους»

15:03 5/4/2012 - Πηγή: OnSports

Σε διάψευση των «σεναρίων» και των δημοσιευμάτων του ιταλικού Τύπου που τον ήθελαν να έχει, ήδη, συμφωνήσει για ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία της κινεζικής Γκουανγκζού, προχώρησε ο Μαρσέλο Λίπι.

Ο Ιταλός πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της «Σκουάντρα Ατζούρα» υπογράμμισε ότι όχι μόνο δεν έχει συμφωνήσει με τους Κινέζους, αλλά ούτε καν έχει δεχθεί κρούση απ’ αυτούς.

Ο Μαρσέλο Λίπι, πάντως, παραδέχτηκε ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποια χώρα που δεν έχει δουλέψει μέχρι σήμερα στην καριέρα του, ενώ αποκάλυψε ότι

έχουν επικοινωνήσει μαζί του για να του προτείνουν την προοπτική συνεργασίας ομάδες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία… Εκεί, δηλαδή, όπου ρέουν άφθονα τα πετροδόλαρα…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρσέλο Λίπι:

«Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα. Η φήμη ξεκίνησε πριν 10 ημέρες, αλλά δεν έχει υπάρξει καμία επαφή με την ομάδα. Δεν υπάρχει καμία δόση αλήθειας σε αυτή την ιστορία, είναι αληθής κατά... 0,0% !

Θέλω να έχω μία εμπειρία στο εξωτερικό. Στην Κίνα…; Όλες οι εμπειρίες είναι όμορφες… Μέχρι στιγμής έχουν επικοινωνήσει μαζί μου από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία. Θέλω μία διαφορετική εμπειρία, αλλά ακόμα δεν έχει προκύψει κάτι σίγουρο…»

Keywords
Τυχαία Θέματα