Με Ρόμπεν, Σνάιντερ οι «οράνιε» κόντρα σε Αγγλία

Τι και αν διανύουν περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος με τους συλλόγους τους, ο Μπερτ φαν Μάρβικ συμπεριέλαβε τόσο τον Άριεν Ρόμπεν, όσο και τον Ουέσλι Σνάιντερ στην αποστολή της εθνικής Ολλανδίας για τη φιλική αναμέτρηση με την Αγγλία, την προσεχή Τετάρτη (29/2) στο «Wembley».

«Ξέρω πως κανείς τους δεν είναι στην καλύτερη δυνατή φόρμα αυτό το διάστημα και πάντα όταν συμβαίνει αυτό είναι κάπως ανησυχητικό. Η αυτοπεποίθηση είναι καθαρά θέμα του πώς νιώθεις», τόνισε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «οράνιε» στον ολλανδικό Τύπο για τις κλήσεις Σνάιντερ, Ρόμπεν, συμπληρώνοντας:

«Σε

όλους αρέσει να παίζουν και να προπονούνται με την Ολλανδία, λόγω του στιλ ποδοσφαίρου που έχουμε και ίσως τελικά αυτό να είναι το καταλληλότερο μέρος για εκείνους».

Αξίζει ακόμα να σημειωθεί πως ο Μάρβικ κάλεσε για πρώτη φορά τους επιθετικούς Όλα Τζον (Τβέντε) και Λουτσιάνο Νάρσινγκ (Χέρενφεν), ενώ στους «εκλεκτούς» του έκανε την επανεμφάνιση του και το όνομα του αριστερού μπακ της Αϊντχόφεν Έρικ Πίτερς, ο οποίος δεν είχε φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος εδώ και αρκετούς μήνες. Από… κοντά στην 24μελή αποστολή και ο Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ, που έχασε τα τελευταία τρία παιχνίδια της Τότεναμ λόγω τραυματισμού.

Υπενθυμίζεται τέλος πως το φιλικό με την Αγγλία θα είναι το τελευταίο τεστ για τους «οράνιε», πριν ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει Euro 2012, όπου βρίσκονται σε έναν όμιλο… φωτιά με Δανία, Γερμανία και Πορτογαλία.

Αναλυτικά η αποστολή της Ολλανδίας για την αναμέτρηση με τα «τρία λιοντάρια»:

Τερματοφύλακες:

Μάαρτεν Στέκελνμπεργκ (Ρόμα)
Τιμ Κρουλ (Νιούκαστλ)
Μίχελ Βορμ (Σουόνσι)

Αμυντικοί:

Χαλίντ Μπουλαρούζ (Στουτγκάρδη)
Τζέφρι Μπρούμα (Αμβούργο)
Τζον Χάιτινγκα (Εβερτον)
Γιόρις Ματάισεν (Μάλαγα)
Ερικ Πίτερς (PSV Αϊντχόφεν)
Ρον Βλαρ (Φέγενορντ)

Μέσοι:

Μαρκ φαν Μπόμελ (Μίλαν)
Ούρμπι Εμάνουελσον (Μίλαν)
Νάιτζελ ντε Γιόνγκ (Μάντσεστερ Σίτι)
Στιν Σχαρς (Σπόρτινγκ)
Ουέσλι Σνάιντερ (Ιντερ)
Κέβιντ Στρόοτμαν (PSV Αϊντχόφεν)
Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ (Τότεναμ)
Ζορζίνιο Βαινάλντουμ (PSV Αϊντχόφεν)

Επιθετικοί:

Κλας Γιαν Χούντελαρ (Σάλκε)
Όλα Τζον (Τβέντε)
Λουκ ντε Γιονγκ (Τβέντε)
Ντιρκ Κάουτ (Λίβερπουλ)
Λουτσιάνο Νάρσινγκ (Χέρενφεν)
Ρόμπιν φαν Πέρσι (Άρσεναλ)
Αριεν Ρόμπεν (Μπάγερν Μονάχου)

Keywords
Τυχαία Θέματα