Μια ανάσα από την άδεια ο Ηρακλής!

Τυπική διαδικασία η επίσημη χορήγηση άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα για το «κυανόλευκο» ΤΑΑ – Τέλος καλό και για τον Παναθηναϊκό.

Στο επόμενο 24ωρο θα τελειώσει, εκτός απροόπτου, ο εφιάλτης του Ηρακλή σχετικά με το δικαίωμα συμμετοχής του στο πρωτάθλημα.

Οι εκπρόσωποι του Ηρακλή κατέθεσαν στη σημερινή (11/10) συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού τα απαιτούμενα δικαιολογητικά

και την Τετάρτη (12/10) αναμένεται να πάρουν επίσημα το «πράσινο φως» για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1, που ξεκινάει την Παρασκευή (14/10).

Οι «κυανόλευκοι» υποχρεούνται μέχρι αύριο να κάνουν επίδοση σύμβασης εκχώρησης μέρους της χορηγίας του ΟΠΑΠ στη ΔΟΥ, όπου χρωστούν 46.000 ευρώ και να κοινοποιήσουν το σχετικό έγγραφο στην ΕΕΑ και την ΕΣΑΠ.
Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο Ηρακλής θα παραταχθεί κανονικά στο τάραφλεξ του Αλεξάνδρειου την Παρασκευή, στο ματς με τον Άρη.

Άδεια και για τα 4 ΤΑΑ

Στο μεταξύ, πιστοποιητικό συμμετοχής πήραν τα υπόλοιπα τέσσερα ΤΑΑ, οι φάκελοι των οποίων επίσης εξετάστηκαν σήμερα. Ο Παναθηναϊκός, η ΕΑΠ, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ο Παμβοχαϊκός τακτοποίησαν τις εκκρεμότητές τους και πήραν το πιστοποιητικό από την Επιτροπή.

«Τέλος καλό, όλα καλά. Λύσαμε το θέμα με τις οφειλές και πλέον επικεντρωνόμαστε στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι», δήλωσε ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Παναθηναϊκός, Χρόνης Ακριτίδης, μετά το διακανονισμό με τους Ερπ, Αντράε και Γκέριτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα