Μόνχε: «Ο Ολυμπιακός έχει πλήρες ρόστερ»

Στη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις , αλλά και στο πλήρες ρόστερ του Ολυμπιακού που όπως υποστήριξε έχει αποδείξει πως μπορεί να ανταπεξέλθει στις συνεχείς υποχρεώσεις, εστίασε ο Βιθέντε Μόνχε.

«Η ομάδα δουλεύει πάρα πολύ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για τους αγώνες. Σήμερα βρεθήκαμε σε καλή μέρα και εφαρμόσαμε όσα δουλέψαμε στις προπονήσεις τις προηγούμενες ημέρες. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε το παιχνίδι για να ανέβουμε στην κορυφή της βαθμολογίας και τα καταφέραμε», τόνισε αρχικά

ο Αργεντινός επιθετικός του Ολυμπιακού μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, συμπληρώνοντας σχετικά με τις πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα:
«Όλοι οι ποδοσφαιριστές δείχνουν πως δουλεύουν πολύ και όταν έρθει η σειρά τους είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Ο Ολυμπιακός έχει πλήρες ρόστερ που έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει».

Για τον κόσμο, πρόσθεσε: «Είναι πολύ ωραίο και είμαι χαρούμενος για τον κόσμο μας που μας ακολουθεί παντού. Τον χρειαζόμαστε δίπλα μας προκειμένου να μας βοηθήσει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Για τις προσωπικές φιλοδοξίες του, ο Μόνχε κατέληξε: «Προσπαθώ με πολύ δουλειά να κερδίσω λεπτά συμμετοχής. Ήξερα όταν ήρθα στον Ολυμπιακό πως θα υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός και γι αυτό πρέπει να δουλέψω πολύ».

Keywords
Τυχαία Θέματα