Ο Πλατανιάς στραβοπάτησε (0-0) με την αδιάφορη ΑΕΛ

18:47 2/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Πλατανιάς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λάρισας στην οποία παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία.

Η ομάδα των Χανίων έχασε την ευκαιρία να πάρει τους τρεις βαθμούς από την αδιάφορη Α.Ε.Λ., που θα της έδιναν τη δυνατότητα να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι δύο ομάδες είχαν καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να είναι πιο κινητικοί στα πρώτα 15 λεπτά.
Από εκείνο το σημείο και μετά, η Λάρισα ισορρόπησε το παιχνίδι και προσπάθησε να βγει στο προσκήνιο, πιέζοντας

με αντεπιθέσεις τον Πλατανιά.

Οι κρητικοί είχαν δύο καλές στιγμές σε σουτ των Πάγκαλου (15΄) και Μαρτσάκη (25΄), με την μπάλα να καταλήγει άουτ, ενώ οι Θεσσαλοί προσπάθησαν να απειλήσουν στο 28΄με σουτ του Γκονζάλες, το οποίο όμως ήταν άστοχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πλατανιάς είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τη Λάρισα να προσπαθεί να παίξει με αντεπιθέσεις, αλλά να μην καταφέρνει να γίνει απειλητική.

Οι κρητικοί, είχαν πολύ μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν στο 55΄, όταν ο Μιρτσέτα με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, αλλά από κει και πέρα, δεν βρήκαν διαδρόμους προς την εστία του Σωτηρίου.

Οι Λαρισαίοι από την άλλη πλευρά, βρέθηκαν κοντά στο γκολ στο 85΄ όταν ο Καούνος έφυγε στην αντεπίθεση, αλλά πριν προλάβει να πλασάρει μόνος προ του Λαζαρίδη, νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Πλατανιά, ο οποίος απομάκρυνε την μπάλα.

Οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να σκοράρουν στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο Χατζής μετά από εκτέλεση φάουλ, έπιασε γυριστή κεφαλιά, ο Ναζλίδης κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα, πάνω στη γραμμή κι έτσι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Διαιτητής ήταν ο Λαμπρόπουλος από τον σύνδεσμο της Ηλείας, ο οποίος έδειξε κίτρινες κάρτες στους Δέντσα, Δημήτρη, Παληγεώργο, Γκονζάλε, Ζεκίνια, Κολοβέτσιο, ενώ απέβαλλε τους δύο προπονητές, Μιχάλη Ζιώγα και Γιάννη Χατζηνικολάου.

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Λαζαρίδης, Δημήτρης, Τζανής, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Δέντσας, Γκονζάλες, Μιρτσέτα (90΄Παπαζούδης), Πάγκαλος (89' Μανουσάκης), Ναζλίδης, Μαρτσάκης (80' Χαϊκάλης).

Λάρισα (Μιχάλης Ζιώγας): Σωτηρίου, Ψωμάς, Κολοβέτσιος, Παπαγεωργίου, Κατσιαρός, Χατζής, Καρανίκας, Τ. Γκονζάλες (46' Χασομέρης), Μπλέντι, Ζεκίνια (71' Γκρούμπιεσιτς), Καούνος (89' Φωτιάς).

Keywords
Τυχαία Θέματα