Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός με φόντο την κούπα!

10:02 7/4/2012 - Πηγή: OnSports

Ο περσινός Κυπελλούχος Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 6 μ.μ. τον κυρίαρχο με πέντε τρόπαια, Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ γυναικών, που διεξάγεται στην Πρέβεζα.

Ντέρμπι «αιωνίων» με φόντο την κούπα! Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός «διασταυρώνουν

τα ξίφη τους» στις 6 μ.μ. (ΕΤ-3/Onsports), στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που διεξάγεται στην Πρέβεζα.

Οι «ερυθρόλευκες» είχαν πανηγυρίσει πέρσι στη Σάμο την κατάκτηση του τροπαίου, που ήταν το πρώτο στην ιστορία του συλλόγου, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει ήδη πέντε κούπες στην τροπαιοθήκη του από τη συγκεκριμένη διοργάνωση και επιθυμεί την κατάκτηση της 7ης.
Το Κύπελλο Ελλάδας είναι ο μόνος τίτλος που μπορούν να διεκδικήσουν οι δύο ομάδες φέτος, αφού η ΑΕΚ είναι η ομάδα που κατέκτησε αυτόν του πρωταθλήματος, ενώ οι «πράσινες» έχουν ένα επιπλέον κίνητρο για την κατάκτηση του τροπαίου, και αυτό είναι η έξοδος στην Ευρώπη, αφού ως 4ες στη βαθμολογική κατάταξη του πρωταθλήματος έχουν μείνει εκτός ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και μπορούν να πάρουν το «εισιτήριο» μόνο ως Κυπελλούχες Ελλάδας.

Στο μεταξύ, ο τελικός θα γίνει χωρίς οπαδούς, όπως αποφασίστηκε από τους διοργανωτές προς αποφυγή επεισοδίων, ενώ έχουν δοθεί ονομαστικές προσκλήσεις. Να υπενθυμίσουμε πως πρώτη διαιτητής θα είναι η Ειρήνη Μουλά, β΄ η Ελένη Δανιηλίδου και αναπληρώτρια η Ελένη Δελή. Για να φτάσουν ως τον τελικό, ο Ολυμπιακός απέκλεισε κατά σειρά τον Ηρακλή Κηφισιάς (3-0) και την πρωταθλήτρια ΑΕΚ (3-0), ενώ ο Παναθηναϊκός τον Πανιώνιο (3-0) και το Ανατόλια (3-1).

Keywords
Τυχαία Θέματα