Πίντο: «Δεν θα κάνουμε εύκολη την ζωή κανενός»

16:12 5/7/2012 - Πηγή: OnSports

Σκληρό «καρύδι» για κάθε αντίπαλο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Under 19 η Πορτογαλία σύμφωνα με την Φατίμα Πίντο.

Η μεσοεπιθετικός της ιβηρικής ομάδας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Uefa για τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στην οικοδέσποινα Τουρκία (0-0) στην Αττάλεια, δηλώνοντας ικανοποιημένη από το τελικό αποτέλεσμα, ενώ αναφέρθηκε και στην αλλαγή... θέση της μέσα στην ομάδα.

«Νομίζω ότι παίξαμε καλά συνολικά κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο, όπως η Τουρκία, αλλά δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε εύκολη

την ζωή σε κανέναν αντίπαλο. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ θετικές και είμαι ευτυχής που βρίσκομαι εδώ και είναι κάτι που δεν το περίμενα καθόλου», ήταν αρχικά τα λόγια της Φατίμα Πίντο, μια μέρα πριν την δεύτερη αγωνιστική του Α ομίλου με αντίπαλο την Ρουμανία.

Όσον αφορά την αλλαγή θέση της, καθώς αναγκάστηκε να αγωνιστεί ως αριστερό μπακ, όντας επιθετικό χαφ, τόνισε: «Λίγες μέρες μετά το στρατόπεδο εκπαίδευσης με κάλεσαν στην Εθνική Under 19 και επειδή η Κλαούντια (πρώτη επιλογή για την θέση του αριστερού μπακ) είχε πάρει την απόφαση να εγκαταλείψει την ομάδα για να αφοσιωθεί στην δουλειά της, κατέληξα στο να αγωνιστώ στην θέση αυτή για τα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Χρησιμοποιώ άνετα και τα δύο πόδια και αυτό καθιστά πιο εύκολο το έργο μου. Με αρέσει η πρόκληση αυτή και θέλω να αγωνιστούμε σκληρά για να πετύχουμε τον στόχο μας. Έτσι όταν μου ζητήθηκε να παίξω στο αριστερό άκρο της άμυνας έθεσα ως στόχο να γίνω όσο καλύτερη γίνεται στη θέση αυτή και να βοηθήσω την ομάδα μου».

Να σημειωθεί πως η Πορτογαλία συμμετάσχει στον Α όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Γυναικών Under 19 μαζί με τις Τουρκία, Ρουμανία και Δανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα