«Πραξικόπημα» και νέο… Eurobasket!

Την επόμενη μέρα του ευρωπαϊκού μπάσκετ σε επίπεδο Εθνικών ομάδων σχεδιάζουν οι δυνάμεις τους αθλήματος, ανάμεσα τους και η Ελλάδα!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα SportDay, πρόθεση της Ελλάδας, της Κροατίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Ρωσίας, της Σερβίας, της Ισπανίας, της Ρωσίας και της Γαλλίας, είναι η διεξαγωγή φιλικών διοργανώσεων κατά τη διάρκεια της περιόδου προετοιμασίας.

Μάλιστα,

στις 8 Μαΐου αναμένεται να γίνει σύσκεψη στο Μόναχο των 9 Ομοσπονδιών, ενώ είχε προηγηθεί τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στους εκπροσώπους τους, ενώ θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο πως πρόκειται για ένα «πραξικόπημα».

Προφανώς η συνάντηση δεν θα αφορά μόνο φιλικά παιχνίδια, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για σχέδια διεξαγωγής μια διοργάνωσης ανά τετραετία, όπου θα αγωνίζονται μόνο οι μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ!

Κάτι το οποίο σημαίνει, πως το τωρινό Εurobasket, το οποίο διαρκεί ένα μήνα και συμμετέχουν 24 ομάδες, δεν εξυπηρετεί κανέναν ενώ κοστίζει αρκετά, τόσο οικονομικά όσο και σωματικά στους αθλητές.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι… αποστάτες έχουν στο πλευρό τους και την FIBA, η οποία θα διοργανώσει το μεθεπόμενο WORLD CUP το 2019, έτος Eurobasket δηλαδή, κάτι το οποίο φανερώνει πολλά…

Keywords
Τυχαία Θέματα