Πρωτόδικος... Πρωταθλητής του Βορρά ο Εθνικός Γαζώρου

18:34 7/6/2012 - Πηγή: OnSports

Πρωταθλητής του Βορείου ομίλου της Football League 2 είναι από την Πέμπτη (7/6) και επίσημα ο Εθνικός Γαζώρου καθώς η Πρωτοβάθμια Επιτροπή της Football League και Football League 2 κατοχύρωσε υπέρ του με 3-0 την αναβληθείσα αναμέτρηση με τον Τύρναβο.

Έτσι, οι Σερραίοι

κατέκτησαν και τυπικά το πρωτάθλημα του Βορείου ομίλου, φτάνοντας τους 43 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τη Νίκη Βόλου που έμεινε στη δεύτερη θέση και θα αγωνίζονται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στην Football League.

Παράλληλα, η Επιτροπή τιμώρησε με πρόστιμο 10.000 ευρώ την ΠΑΕ Τύρναβος καθώς την έκρινε υπαίτια για τη μη τέλεση του αγώνα. Να θυμήσουμε πως οι Θεσσαλοί δεν είχαν παρουσιαστεί στον αγώνα, επικαλούμενοι επίθεση στο πούλμαν της αποστολής λίγο πριν την άφιξη στις Σέρρες. Βέβαια, το «συγκρότημα» του Κάμπου έχει το δικαίωμα προσφυγής στο Δευτεροβάθμιο Όργανο της ΕΠΟ.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής αναφέρεται:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ- FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ συνεκδίκαζει τις καταγγελίες των ομάδων ΤΑΠ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ και ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ.
Απορρίπτει ότι κρίθηκε απορριπτέο.
Κατακυρώνει τον μη διεξαχθέντα αγώνα με τέρματα 3-0 υπερ της ανυπαίτιας ομάδας ΤΑΠ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ (μη τέλεση αγώνα την 20-5-2012)».

Keywords
Τυχαία Θέματα