Ψάχνεται για Ναπολεόνι ο Ατρόμητος!

21:43 3/6/2012 - Πηγή: OnSports

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή προσπαθεί να υλοποιήσει ο Ατρόμητος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports, οι Περιστεριώτες κινούνται για την απόκτηση του Στέφανο Ναπολεόνι από τον Λεβαδειακό!

Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός ανέκαθεν άρεσε τόσο στον Γιώργο Δώνη, όσο και στον Γιάννη Αγγελόπουλο, οποιαδήποτε όμως κίνηση για την απόκτησή του στο παρελθόν, ήταν απαγορευτική. Κι αυτό διότι στο Περιστέρι

γνώριζαν ότι η διοίκηση των Βοιωτών θα αξίωνε ένα σημαντικό ποσό για την παραχώρηση ενός εκ των πλέον ποιοτικών μελών του ρόστερ.

Το συμβόλαιο του Ναπολεόνι με τον Λεβαδειακό, ωστόσο, οδεύει προς το τέλος του. Πιο συγκεκριμένα, εκπνέει τον ερχόμενο Δεκέμβρη, κάτι που σημαίνει ότι οποιαδήποτε ομάδα δικαιούται να διαπραγματευθεί από τώρα μαζί του για να τον κλείσει για τον Γενάρη. Ο ίδιος φέρεται να μην είναι διατεθειμένος να ανανεώσει στους Βοιωτούς, άρα ο δρόμος για τον Ατρόμητο είναι ανοιχτός.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Περιστεριώτες έχουν ήδη ψαχτεί πολύ για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, τον οποίο όμως θέλουν από τώρα στο ρόστερ. Το πρόβλημα έγκειται στο ότι για να προχωρήσουν στη μεταγραφή, θα πρέπει να καταβάλλουν και κάποια χρήματα στον Λεβαδειακό, σίγουρα λιγότερα από ότι θα πλήρωναν οποιαδήποτε άλλη στιγμη.

Αν οι Βοιωτοί δεν αξιώσουν κάποιο απαγορευτικό ποσό, είναι πολύ πιθανό ο Ναπολεόνι να φορά τη νέα περίοδο τη φανέλα με το αστέρι στο στήθος. Και θα πρόκειται για μια πολύ καλή κίνηση από πλευράς κυανόλευκων, δεδομένου ότι ο Ιταλός μπορεί να αγωνισθεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, ενώ έχει και το γκολ. Ισως αυτή να είναι και η κίνηση που σχεδιάζει ο Ατρόμητος ώστε να καλύψει το κενό που άφησε ο Εδουάρδο Μπρίτο, ο οποίος συμφώνησε με την Ομόνοια.

Keywords
Τυχαία Θέματα