Ψυρρόπουλος: «Μυστικό μας η διάρκεια»

Νίκες μέχρι το τέλος θέλει ο τεχνικός του Φωστήρα, Κώστας Ψυρρόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι το μυστικό της επιτυχίας δεν είναι άλλο από τη διάρκεια.

«Το μυστικό μας είναι η διάρκεια, η οποία μας έχει φέρει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Βέβαια, σκοπός είναι η ανάλογη συνέχεια. Αυτό που πρέπει να κάνουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Άλλωστε εδώ που φτάσαμε δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτε άλλο», είπε στην εφημερίδα «Goal» o τεχνικός του Φωστήρα, Κώστας Ψυρρόπουλος και συνέχισε:

«Όταν στις αρχές του καλοκαιριού ξεκινούσαμε το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, διοίκηση και προπονητές είχαμε θέσει ως βασικό στόχο το πλασάρισμα στην πρώτη πεντάδα. Με αυτό ακριβώς το σκεπτικό κινηθήκαμε και στη μεταγραφική περίοδο. Δεν δαπανήσαμε πολλά χρήματα, αλλά αποκτήσαμε ποδοσφαιριστές ικανούς οι οποίοι θα βοηθούσαν την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της. Ωστόσο όλοι μαζί πιστέψαμε στις δυνάμεις μας και φτάσαμε σε αυτό το δημιούργημα, το οποίο φτιάχτηκε με πολύ κόπο».

Keywords
Τυχαία Θέματα