Ρεχάγκελ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα»

17:38 7/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Ότο Ρεχάγκελ φρόντισε να «προσγειώσει» τους παίκτες του, μετά την αποφυγή του απ’ ευθείας υποβιβασμού, υπενθυμίζοντάς τους ότι η Χέρτα Βερολίνου δεν έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στα «σαλόνια» της Μπουντεσλίγκα ακόμα!

Η νίκη των «πρωτευουσιάνων» με 3-1 απέναντι στην Χόφενχαϊμ την τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος, τους έδωσε τη δυνατότητα να προσπεράσουν την Κολωνία και να διεκδικήσουν την «σωτηρία» τους μέσω των δυο αγώνων μπαράζ απέναντι στην Φορτούνα Ντίσελντορφ.

«Κάναμε απλά αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Είπα στους παίκτες μου στα αποδυτήρια

ότι μπορούν να απολαύσουν αυτή την βραδιά, αλλά μετά πρέπει να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για τα μπαράζ», ξεκαθάρισε ο Ότο Ρεχάγκελ.

Μόλις ένα γκολ από τον σύλλογο του Κράιχγκαου στα τελευταία λεπτά θα ήταν αρκετό για να τελειώσει τα «όνειρα» της Χέρτα, η οποία προηγούνταν με το ισχνό 2-1, αλλά το τέρμα του Νάντο Ράφαελ «σφράγισε» την υπόθεση νίκη!

«Μπορείτε να φανταστείτε τι θα γινόταν αν είχαμε δεχτεί ένα γκολ; Τα πράγματα δεν πήγαν καλά στο δεύτερο ημίχρονο, όμως παλέψαμε σαν λιοντάρια και το αξίζαμε», συμπλήρωσε ο «Όθωνας» στο γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι ZDF.

Keywords
Τυχαία Θέματα