Σταμάτησαν τις «πάπιες» οι Ντέβιλς

Οι «καυτοί» Άναχαϊμ Ντακς «στραβοπάτησαν» στην έδρα των Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς, οι οποίοι κέρδισαν στα πέναλτι ύστερα από τα 2-2 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο διεθνής Καναδός τερματοφύλακας, Martin Brodeur. Αυτός σταμάτησε 36 σουτ των «παπιών» και σταμάτησε τον Ryan Getzlaf στο τελευταίο πέναλτι. Νωρίτερα οι Ilya Kovalchuk και Patrik Elias είχαν βρει δίχτυα και πρόσφεραν τον επιπλέον βαθμό στους Ντέβιλς, παρά την πετυχημένη εκτέλεση του Teemu Selanne.

Αυτή

ήταν μόλις η έβδομη ήττα των Ντακς σε σύνολο 21 παιχνιδιών μετά την Πρωτοχρονιά. Πάντως πήραν έναν βαθμό και τους ακυρώθηκε ένα γκολ του Getzlaf στην παράταση.

Μόλις 2:13 πριν την λήξη, ο Sheldon Brookbank ισοφάρισε σε 2-2 για τους φιλοξενούμενους με το πρώτο του γκολ από τις 31 Μαρτίου του 2009! Από τότε πέρασαν... 167 αγώνες.

Στο τέλος της δεύτερης περιόδου, ο Corey Perry είχε μειώσει σε 2-1 με το έκτο του γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς. Νωρίτερα, οι Adam Henrique και Alexei Ponikarovsky είχαν βάλει τους «διαβόλους» μπροστά με 2-0.

Παρά την ισοφάριση, από την στιγμή που το παιχνίδι κατέληξε στα πέναλτι, οι γηπεδούχοι είχαν... αυτοπεποίθηση. Άλλωστε έχουν πλέον ρεκόρ 10-3 στη τελική διαδικασία καθορισμού νικητή.

Πλέον, η ομάδα του Νιου Τζέρζεϊ έχει 70 βαθμούς και την πέμπτη θέση της ανατολικής περιφέρειας του NHL. Από την άλλη, οι Ντακς έφτασαν στους 58 και παρέμειναν στην 13η θέση της Δύσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα