Στους «16» μέσω... Φαλήρου!

Ο Ολυμπιακός διατήρησε το αήττητο στην έδρα του κι έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, το ΣΕΦ ίσως αποδειχθεί ο πιο ασφαλής προορισμός για τους «ερυθρόλευκους» προκειμένου να φτάσουν στο στόχο τους, δηλαδή στην πρόκριση στο ΤΟΡ-16.

Και το αναφέρουμε αυτό διότι είναι πιθανό ο Ολυμπιακός να έχει περάσει στους «16» από την επόμενη αγωνιστική, οπότε να είναι εντελώς

αδιάφορο το ματς στο Νανσί.

Πως θα γίνει αυτό; Με νίκη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ επί της Καντού και ταυτόχρονα με νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Μπιλμπάο στην Πόλη, αλλά και της Κάχα Λαμποράλ στη Βιτόρια επί της Νανσί. Και τα τρία αυτά αποτελέσματα που αναφέρουμε είναι τα πιο πιθανά να συμβούν. Κάτι που σημαίνει ότι Φενέρμπαχτσε, Καντού (η μόνη που βρίσκεται και μαθηματικά στους «16» από τον όμιλο), Ολυμπιακός και Κάχα Λαμποράλ είναι πολύ πιθανό από την ερχόμενη εβδομάδα να βρίσκονται στην επόμενη φάση...

Κι ολ' αυτά στον πιο... τρελό όμιλο, όπου τα μαθηματικά ξεκαθαρίζουν μόλις 2 αγωνιστικές πριν το τέλος. Ήταν τόσο «μπλεγμένα», ώστε ακόμα και η Ευρωλίγκα «καθυστέρησε» να βάλει το... αστεράκι (που σημαίνει μαθηματική πρόκριση) στην Καντού. Κι όμως, οι Ιταλοί είναι οι μόνοι από τον όμιλο που έχουν ήδη περάσει στην επόμενη φάση.

Κι όλ' αυτά στον πιο... τρελό κι «ανώμαλο» όμιλο στην ιστορία της Ευρωλίγκα. Στον Β' όμιλο, η ΤΣΣΚΑ και ο Παναθηναϊκός κάνουν περίπατο και δεν έχουν κριθεί ακόμα δύο θέσεις με τη Μάλαγα και τη Μπάμπεργκ πλέον να έχουν σημαντικό προβάδισμα.

Στον Γ' Όμιλο υπάρχει εκκρεμότητα για μιά θέση αλλά με την Παρτιζάν να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα της Αρμάνι Μιλάνο, που διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο της ομάδας- ανέκδοτο της σεζόν ενώ εδώ και... καιρό, Ρεάλ, Μακάμπι και Εφές έχουν «καθαρίσει»! Το Μιλάνο, στην... καλύτερη περίπτωση θα παίξει την πρόκριση στη «Χάλα Πιονίρ» με την Παρτιζάν!!! Στην καλύτερη, επαναλαμβάνουμε. Στη χειρότερη θα αποχαιρετήσει από την άλλη εβδομάδα.

Στο Δ' Όμιλο η Μπαρτσελόνα, η Σιένα και η Ούνικς από τον πρώτο γύρο σχεδόν «πάτησαν» στο ΤΟΡ-16 ενώ η Γαλατασαράι περιμένει τη μαθηματική επιβεβαίωση για να τους ακολουθήσει (εκτός κι αν αποφασίσει να μηδενιστεί).

Keywords
Τυχαία Θέματα