Στους Φάλκονς ο Samuel

Ολοκληρώθηκε η ανταλλαγή του Asante Samuel στους Ατλάντα Φάλκονς και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Πολλές ομάδες είχαν ενδιαφερθεί για τον cornerback των Φιλαδέλφεια Ιγκλς. Τελικά ο 31χρονος Αμερικανός κατέληξε στους Φάλκονς, οι οποίοι παραχώρησαν επιλογή ντραφτ έβδομου γύρου στους «αετούς». Παράλληλα ο Samuel δέχθηκε αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, ώστε αυτό να χωρέσει στο salary cap της νέας του ομάδας.

Αφαιρέθηκε το μπάνερ του Peyton

Manning!

Οι Ιντιανάπολις Κολτς αφαίρεσαν το μπάνερ του Peyton Manning΄από το «Lucas Oil Stadium», το οποίο υπήρχε από το... 2000. Αρχικά είχαν προσθέσει τη φράση «Σε ευχαριστούμε Peyton», αλλά πλέον το στόλισμα αποτελεί... παρελθόν.

Μένει Σινσινάτι ο Nugent

Διατήρησαν για ένα ακόμα έτος τον kicker, Mike Nugent, οι Σινσινάτι Μπένγκαλς. Άλλωστε ο free agent έβαλε την υπογραφή του στο προτεινόμενο tender.

Τέλος ο Collins

Δεν θα συνεχίσει στους Γκριν Μπέι Πάκερς ο safety, Nick Collins. Διαπιστώθηκε πως ο τραυματισμός του στον λαιμό είναι σοβαρός, οπότε αποδεσμεύτηκε.

Υπέγραψε το tender o Bell

Σαν restricted free agent υπέγραψε το προτεινόμενο tender o running back, Kahlil Bell. Έτσι θα συνεχίσει για έναν ακόμα χρόνο στους Σικάγο Μπέαρς.

Στους Ρέντσκινς ο Rackers

Τον έμπειρο free agent kicker, Neil Rackers, επανέκτησαν οι Ουάσινγκτον Ρέντσκινς. Ο πρώην παίκτης των Σινσινάτι Μπένγκαλς, Αριζόνα Κάρντιναλς και Χιούστον Τέξανς είχε μείνει χωρίς ομάδα, αλλά αγωνίστηκε και πέρσι στους «πρωτευουσιάνους».

Καταδικάστηκε ο Webster

Ο 34χρονος Nate Webster, πρώην linebacker των Σινσινάτι Μπένγκαλς, καταδικάστηκε για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης και η ποινή του θα ανακοινωθεί στις 6 Ιουνίου. Ο Webster είχε ερωτοτροπήσει με 15χρονη κόρη μέλους του προπονητικού επιτελείου των Μπένγκαλς, όσο αγωνιζόταν στο NFL.

Keywords
Τυχαία Θέματα