Στους Ουάιτκαπς ο Γιανγκ-Πίο

Ο πρώην αριστερός οπισθοφύλακας των Τότεναμ, Ντόρμουντ και Αϊντχόβεν, Λι Γιανγκ-Πίο, θα συνεχίσει την καριέρα του στους Βανκούνβερ Ουάιτκαπς, αφού υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Οι Ουάιτκαπς τερμάτισαν στην τελευταία θέση του MLS το 2011. Η αρνητική τους πορεία δικαιολογείται, αφού ήταν η «παρθενική» τους σεζόν στην βορειοαμερικάνικη λίγκα. Ωστόσο, το 2012 οι στόχοι θα είναι ανώτεροι και η διοίκηση, στην οποία μετέχει ο Στιβ Νας, φροντίζει από νωρίς να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας.

Ο

34χρονος αμυντικός έχει μείνει χωρίς ομάδα από τον περασμένο Ιούνιο, όταν αποδεσμεύτηκε από την Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας. Αν και πλησίασε την απόσυρση από την ενεργή δράση, η πρόταση των Ουάιτκαπς του άλλαξε γνώμη.

Πριν λίγους μήνες αποσύρθηκε από την εθνική της Νότιας Κορέας, αφού συμπλήρωσε 127 συμμετοχές. Αν και η καριέρα του παρουσιάζει πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια, σίγουρα η εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του Βανκούβερ.

Οι οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστές. Άλλωστε, η δημοσίευση των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών του MLS απαγορεύεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα