Συνέντευξη και αφίξεις για την Εθνική

09:21 4/1/2012 - Πηγή: OnSports

Σε ρυθμούς… World League έχει «ντυθεί» η Πάτα, αφού το Σάββατο η ελληνική ομάδα θα υποδεχθεί την Ισπανία στο «Αντώνης Πεπανός».

Η Ελλάδα θα τεθεί αντιμέτωπη με την Εθνική Ισπανίας το Σάββατο στις 7 μ.μ. για το World League. Ο συγκεκριμένος αγώνας θα γίνει στην Πάτρα

στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» και αναμένεται βροντερό «παρών» από τους πολίτες της αχαϊκής πρωτεύουσας μιας και πρόκειται για ένα ματς της Εθνικής μετά από πολλά χρόνια.

Στο μεταξύ, αύριο έχει καθοριστεί η συνέντευξη Τύπου στο ιδιόκτητο κολυμβητήριο του ΝΟ Πατρών από τοπικούς φορείς και παράγοντες που θα απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο της αχαϊκής πρωτεύουσας προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ο Ντράγκαν Άντριτς και οι παίκτες του θα φτάσουν στην Πάτρα την Παρασκευή (6/1) το απόγευμα και θα πραγματοποιήσουν προπόνηση στις 7. 30 μ.μ., ενώ μία ώρα αργότερα είναι η προγραμματισμένη η προπόνηση των Ισπανών.

Ο Παρατηρητής του αγώνα κ. Niculae Firoiu(Γερμανία) – Μέλος Τεχνικής Επιτροπής Πόλο της FINA, και οι διαιτητές κκ. Axel Bender (GER) και Adrian Alexandrescu (ROU)

Την Παρασκευή επίσης αναμένεται να έρθει στην Πάτρα ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, συνοδευόμενος από τον ταμία της ΚΟΕ Ηλία Ξιάρχο.

Keywords
Τυχαία Θέματα