Τα εισιτήρια με Πανερυθραϊκό

18:36 4/1/2012 - Πηγή: OnSports

Σε κυκλοφορία τέθηκαν από σήμερα (04/01) τα εισιτήρια της αναμέτρησης του Απόλλωνα με τον Πανερυθραϊκό, στο κλειστό της Περιβόλας.

Οι «μελανόλευκοι», με ανακοίνωσή τους, ενημερώνουν για τον τρόπο διάθεσής τους και ζητούν από τους φιλάθλους τους την εγκαιρη προσέλευσή τους στο γήπεδο, προκειμένου να γλιτώσουν την ταλαιπωρία. Τα εισιτήρια τιμώνται προς 7 και 10 ευρώ, ενώ η είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών με

συνοδό είναι ελεύθερη.

Η ανακοίνωση: «Ο Απόλλων Πάτρας ενημερώνει τους φιλάθλους, που θα προσέλθουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα μπάσκετ Α2 Εθνικής του προσεχούς Σαββάτου 07/01/12 στις 5 μ.μ. με την ομάδα του Πανερυθραϊκού, ότι:

-Η είσοδος θα γίνει αυστηρά μόνο με ισχύοντα και θεωρημένα από την αστυνομία εισιτήρια.
-Στους κατόχους προσκλήσεων, καρτών διαρκείας και λοιπών καρτών ελευθέρας εισόδου θα δοθεί θεωρημένο εισιτήριο για την είσοδό τους (και θα γίνει η σχετική καταγραφή τους).
-Τα εισιτήρια θα μπορούν οι φίλαθλοι να τα προμηθεύονται από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 3.30 μ.μ. και θα τιμώνται 7 ευρώ (γενική είσοδος) και 10 ευρώ (αριθμημένες θέσεις).
-Η είσοδος παιδιών κάτω των 12 ετών θα είναι ελεύθερη εφόσον συνοδεύονται από ενήλικα (κάτοχο εισιτηρίου), ο οποίος θα είναι και υπεύθυνος για την επιτήρησή τους.
-Στο πάρκιγκ του γηπέδου θα μπορούν να εισέλθουν αυστηρά τα οχήματα μόνο των κατόχων των καρτών διαρκείας διακεκριμένων θέσεων, οι οποίοι θα εφοδιασθούν με σχετική κάρτα εισόδου.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, καθώς πριν από την είσοδό τους στο γήπεδο θα υπάρχει ο προβλεπόμενος έλεγχος από την αστυνομία. Επίσης, εισιτήρια του αγώνα θα προπωλούνται από την Τετάρτη 07/12/2011:

-Στο κυλικείο του Γηπέδου (τηλ. 2610643712)
-Στο κέντρο φωτοτυπιών «Αλέκος Παπαπαύλου», Βούρβαχη 9 (πλατεία Γεωργίου, τηλ. 2610621204)
-Στο πρακτορείο ΟΠΑΠ «Νίκος Αλεξόπουλος» (Αλ. Υψηλάντου και Γούναρη, τηλ. 2610274373)
-Στο κατάστημα οπτικών «Καμίσης» (Κορίνθου και πλ. Γεωργίου)
-Στο Ιχθυοπωλείο «Θαλασσινά Λουλούδια» (Κορίνθου και Βότση)
-Στο εστιατόριο «Express» (Γούναρη 66)

Πληροφορίες - κρατήσεις στο τηλέφωνο 2611100250 και στην ιστοσελίδα του Απόλλωνα www.apollonpatras.gr. Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης των βασικών καρτών διαρκείας σε αριθμημένες με 30 ευρώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα