Τα… βλέμματα στην Βεστφαλία

Η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Σάλκε στο μεγάλο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ με στόχο την παραμονή στην «μάχη» του τίτλου για την 14η αγωνιστική.

Ξεκινάει σήμερα (25/11) η 14η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα με μία όχι και τόσο… εμπορική αναμέτρηση. Η Κολωνία υποδέχεται την Γκλάντμπαχ. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επικρατήσουν για να μπορέσουν να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις ακόμα περισσότερο. Από την πλευρά της η Γκλάντμπαχ βρίσκεται δύο βαθμούς μακριά από την κορυφή και θέλει τη νίκη για να βρεθεί έστω και για μία ημέρα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Από τα παιχνίδια του Σαββάτου

με διαφορά ξεχωρίζει η μεγάλη αναμέτρηση στο «Σίγκναλ Ίντουνα Παρκ» όπου η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Σάλκε στο μεγαλύτερο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ. Οι «κιτρινόμαυροι» μετά τη νίκη τους απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου θέλουν εκ νέου τη νίκη για να φτάσουν στην κορυφή της βαθμολογίας, με ένα παιχνίδι παραπάνω. Από την πλευρά της η Σάλκε αν επικρατήσει θα πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην κορυφή της βαθμολογίας.

Να επιστρέψει στην πρώτη εξάδα θέλει η Μπάγερ Λεβερκούζεν η οποία μετά την μεγάλη της νίκη απέναντι στην Τσέλσι θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά της αποτελέσματα, στο Βερολίνο απέναντι στην Χέρτα, η οποία παραμένει στην μέση της βαθμολογίας.

Την δεύτερή της νίκη στο πρωτάθλημα αναζητεί η Άουγκσμπουργκ η οποία φιλοξενεί την παραπαίουσα εκτός έδρας Βόλφσμπουργκ, η οποία έχει μόλις μία νίκη στα επτά παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι σήμερα.

Τη νίκη που θα την φέρει ακόμα πιο μακριά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας θέλει η Χόφενχαϊμ η οποία φιλοξενεί την Φράιμπουργκ που παραμένει στην ζώνη του υποβιβασμού και δεν θυμίζει την περυσινή πολύ καλή ομάδα.

Τα παιχνίδια του Σαββάτου που τελειώνουν νωρίς κλείνουν με την αναμέτρηση της Νυρεμβέργης με την Καϊσερσλάουτερν με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου κλείνει με την αναμέτρηση του Αννόβερου με το Αμβούργο. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στο γήπεδό τους και θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Την Κυριακή η Βέρντερ Βρέμης θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα φιλοξενώντας την Στουτγκάρδη. Ο νικητής του παιχνιδιού θα παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Τέλος η πρωτοπόρος Μπάγερν Μονάχου φιλοξενείται από την Μάιντζ. Μετά την ήττα της από την Ντόρτμουντ η ομάδα του Γιούπ Χάινκες θέλει να πάρει τη νίκη για να παραμείνει στην πρώτη θέση, την ώρα που η Μάιντζ θέλει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία της Μπουντεσλίγκα, πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα