Την επόμενη εβδομάδα το ραντεβού Γούινγκ-Μπόμπκατς

Σαν πρώτο φαβορί προβάλει, για την ώρα, ο Πάτρικ Γούινγκ αναφορικά με τη θέση του προπονητή στους Σάρλοτ Μπόμπκατς.

Την επόμενη εβδομάδα, μάλιστα, έχει καθοριστεί ραντεβού του παλαίμαχου ΝΒΑer με τις «αγριόγατες». Φαίνεται πως η φιλική σχέση του Γούινγκ με τον ιδιοκτήτη των Μπόμπκατς, Μάικλ Τζόρνταν, έχει αυξήσει τις πιθανότητες πρόσληψής του και συνολικά τον έχει φέρει στη θέση του φαβορί.

Πάντως οι εκπρόσωποι του Σάρλοτ έχουν μιλήσει ήδη με τον Μάικλ Μαλόουν, βοηθός του Μαρκ Τζάκσον στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Υπήρξαν επίσης επαφές με τον Στέφεν Σίλας, βοηθός και γιος του μέχρι

πρότινος κόουτς του συλλόγου, Πολ Σίλας.

Ενδιαφέρον υπάρχει για τον άνεργο Νέιτ Μακ Μίλαν, τον Νέιτ Τίμπετς, βοηθό του Μπάιρον Σκοτ στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, και τον Μάικ Ντάνλαπ, μέλος του τεχνικού επιτελείου του Σέιντ Τζον. Φαίνεται πως οι Μπόμπκατς θα συνάψουν συζητήσεις με όλους τους παραπάνω προπονητές, πριν καταλήξουν στον τεχνικό, ο οποίος θα τους οδηγήσει τη νέα σεζόν. Δεν πρέπει να αποκλειστούν μεγαλύτερα «ονόματα» ύστερα από τη λοταρία της 30ής Μαΐου, στην οποία οι Μπόμπκατς διεκδικούν την πρώτη θέση του ντραφτ. Άλλωστε κάποιοι τεχνικοί ενδέχεται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, ύστερα από τον καθορισμό της σειράς επιλογών της φετινής διαδικασίας εισαγωγής παικτών στο ΝΒΑ.

Εν τω μεταξύ, ο κόουτς των Μάτζικ, Σταν Βαν Γκάντι, σχολίασε με τον δικό του τρόπο τις φημολογίες για τον Γούινγκ: «Δεν μπορώ να καταλάβω πως βρίσκουν δουλειές προπονητές με πολύ λιγότερη εμπειρία. Ο Πάτρικ είναι έτοιμος και μακάρι να αναλάβει κάποια ομάδα το φετινό καλοκαίρι. Πάντως υπάρχει αρκετός ανταγωνισμός».

Keywords
Τυχαία Θέματα