Τζαβέλλας: «Μέχρι τις 20/1 θα ξέρω που θα πάω»

Μέχρι τις 20 Ιανουαρίου θα έχει τελειώσει το θέμα της μεταγραφής του τόνισε, με δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα, ο Γιώργος Τζαβέλλας. Απέφυγε να πει κάτι για τον Παναθηναϊκό.

Η κλήση του στην αποστολή της Εθνικής για το EURO είναι το μεγάλο… στοίχημα για τον Γιώργο Τζαβέλλα και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης. Ο ποδοσφαιριστής της Άιντραχτ απέφυγε ν’ απαντήσει σε ερώτηση για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα ο Γιώργος Τζαβέλλας είπε στην εφημερίδα «Goal»:

«Θέλω

να τελειώσει θετικά το θέμα της μεταγραφής μου. Γι' αυτό και προπονούμαι με τον Πανιώνιο. Είμαι σε καλή κατάσταση και θέλω να συνεχίσω την καριέρα μου σε μία ομάδα υψηλού επιπέδου, όπου θα παίζω για να διεκδικήσω τις πιθανότητες μου να κληθώ και πάλι στην Εθνική», είπε αρχικά και συνέχισε: «Το EURO είναι ένα μεγάλο όνειρο για μένα. Έχω ενημερώσει ότι θα προπονούμαι με τον Πανιώνιο και δεν έχουν πρόβλημα. Ούτως ή άλλως μου έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν με υπολογίζουν, οπότε θα πρέπει κι εγώ να δω τι θα κάνω».

- Πού βλέπεις να καταλήγεις;

«Υπάρχουν προτάσεις από ομάδες της Γερμανίας αλλά κι από άλλες χώρες και η προτεραιότητα μου είναι να μείνω στο εξωτερικό...».

- Και στην Ελλάδα, πάντως, σε θέλουν και πολύ περισσότερο στον Παναθηναϊκό, όπου υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τους υποψήφιους επενδυτές.

«Θα μου επιτρέψεις να μην πω κάτι για την Ελλάδα. Για το συγκεκριμένο κομμάτι δεν μπορώ να πω ακόμη τίποτα...».

- Στο παρελθόν, πάντως, είχες τονίσει πως είχαν γίνει κάποιες επαφές...

«Ναι, είχα πει κάποια πράγματα. Οκέι, κάποια λόγια μου ίσως να παρεξηγήθηκαν. Μέχρι να τελειώσουν ωστόσο κάποια πράγματα δεν μπορώ να πω περισσότερα...».

- Πότε βλέπεις να ξεκαθαρίζει το τοπίο;

«Πιστεύω ότι δεν θα αργήσει. Μέχρι τις 20 του μηνός νομίζω ότι θα γνωρίζω την επόμενη ομάδα μου...».

Keywords
Τυχαία Θέματα