Τζέρεμι Λιν: «Ανησυχώ για πιθανή υποτροπή»

Ο Μάικ Ουόντσον ξεκαθάρισε ότι ο Τζέρεμι Λιν δεν θα χρησιμοποιηθεί στην τρέχουσα σειρά με τους Μαϊάμι Χιτ και πλέον ο πλέι-μέικερ των Νιου Γιορκ Νικς συμφωνεί με την απόφαση του προπονητή του.

Πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί ο Μπαρόν Ντέιβις στη νέα σεζόν, ενώ ο Ιμάν Σουμπέρτ θα απουσιάσει από το ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος. Αμφότεροι τραυματίστηκαν σε γόνατό τους. Το ίδιο ισχύει για τον Λιν, ο οποίος έχει αρχίσει προπονήσεις, αλλά δεν είναι

ακόμα στο 100%, οπότε δεν θα επανέλθει στη δράση, τουλάχιστον για τη σειρά με τους πρωταθλητές της Southeast.

«Ανησυχώ κυρίως για πιθανή υποτροπή του τραυματισμού στο γόνατό μου. Δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα αυτήν την ώρα. Εγώ θεωρώ πως είμαι στο 85%, αλλά δυσκολεύομαι να φτάσω στο 100%» δήλωσε ο ίδιος ο ταϊβανέζικης καταγωγής «άσος» την Τετάρτη (09/05) το πρωί, λίγες ώρες πριν από το πέμπτο παιχνίδι με τους Χιτ. Προηγήθηκε, άλλωστε, αντίστοιχη τοποθέτηση του Ουόντσον, η οποία απέκλεισε τον Λιν από το συγκεκριμένο ματς.

Τις εξελίξεις αναφορικά με τον αντίπαλό του σχολίασε και ο Ντουέιν Ουέιντ: «Προφανώς όλοι οι παίκτες είναι διαφορετικοί. Ωστόσο θεωρώ πως αυτοί με σημαντικό μέλλον πρέπει να προσέχουν περισσότερο, ώστε να μην υποστούν μεγαλύτερη ζημιά ενώπιον μίας άμεσης αγωνιστικής πρόκλησης. Συμφωνώ απόλυτα με τη δήλωση του Ουόντσον για την ετοιμότητα του Λιν».

Σε κάθε περίπτωση, οι Λιν και Ουόντσον αναμένεται να συνυπάρξουν το 2012-13 στους εκπροσώπους του «Μεγάλου Μήλου». Από τη μία η διοίκηση των Νικς αναμένεται να μονιμοποιήσει τον τωρινό της προσωρινό κόουτς, ενώ ο 23χρονος απόφοιτος του Χάρβαρντ δήλωσε σχετικά:

«Σίγουρα είμαι άνετος εδώ. Λατρεύω τη Νέα Υόρκη και τους φιλάθλους, οι οποίοι μου έδωσαν ευκαιρία και πίστεψαν σε μένα. Χρωστώ πολλά σε αυτή την ομάδα».

Στις δύο τα ξημερώματα της Πέμπτης (10/05) θα αρχίσει ο πέμπτος αγώνας της σειράς των Νικς με τους Χιτ. Θυμίζουμε πως οι εκπρόσωποι της Φλόριντα προηγούνται με 3-1 νίκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα