Ξεκαθαρίζει για Ηρακλή και CAS

Σήμερα (13/10) είναι η τελευταία μέρα που η διοίκηση του Ηρακλή θα πρέπει να διευκρινίσει αν τελικά θα υποστηρίξει την έφεση που έχει κάνει στο CAS ή θα υποχωρήσει οριστικά.

Οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν ακόμα δηλώσει συμμετοχή στην Δ’ Εθνική, έχοντας προθεσμία ως την Παρασκευή (14/10) να το κάνουν, κάτι που αν συμβεί δε θα επηρεάσει σύμφωνα με τους νομικούς συμβούλους του «γηραιού» την προσφυγή τους

στο CAS.

Αν όπως υποστηρίζει ο Ανδρέας Παντελή, ο Ηρακλής θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους την υπόθεση και να δικαιωθεί μέσα από το διεθνές διαιτητικό δικαστήριο, σήμερα η διοίκησή του θα πρέπει να αποφασίσει ότι θα συνεχίσει με την έφεση στο CAS, σε διαφορετική περίπτωση η υπόθεση μπαίνει στο αρχείο και ο «γηραιός» επιβαρύνεται με ένα ποσό.

Η συγκεκριμένη παράμετρος πολύ πιθανό να αποδειχθεί και κομβική από τη στιγμή που τα οικονομικά του Ηρακλή είναι σε κακή κατάσταση και έχει προκύψει το «αγκάθι» του ποσού που πρέπει να καταβληθεί στην ΕΠΟ.

Οι 412.000 ευρώ που πρέπει να καταβάλει ο «γηραιός» προέρχονται από τις ποινές που έχουν επιβληθεί στην ομάδα κατά καιρούς από την ΕΠΟ και πρέπει να πληρωθεί για να έχει η ομάδα δικαίωμα να αγωνιστεί ακόμα και στην Δ’ Εθνική και τον 2ο όμιλο.

Η εφάπαξ καταβολή έχει αποκλειστεί δεδομένα, με βάση και την κατάσταση στα ταμεία του Ηρακλή, ωστόσο η ΕΠΟ στο ΔΣ που θα γίνει ως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να αποφασιστεί ένας διακανονισμός για τις ομάδες που πρέπει να καταβάλουν μεγάλα ποσά για χρέη από ποινές που έχουν επιβληθεί από το 2009 κι έπειτα. Μια τέτοια περίπτωση είναι κι αυτή του Ηρακλή που θα ευνοηθεί από τυχόν απόφαση για διακανονισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα