8.2 έβαλε ο Κολίνα στον Τσακίρ

12:37 8/3/2013 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας "Χουριέτ" αναφέρει πως ο παρατηρητής διαιτησίας στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ρεάλ Μαδρίτης, Πιερλουίτζι Κολίνα, βαθμολόγησε με 8.2 τον Τσουνέιτ Τσακίρ για την διαιτησία του.
Δηλαδή ο Ιταλός πρώην διεθνής διαιτητής έκρινε πως η διαιτησία του Τούρκου στο "Ολντ Τράφορντ" ήταν άριστη ενώ στην έκθεση του αναφέρει πως σωστά αποβλήθηκε ο Νάνι.
Μάλιστα ο Κολίνα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το μοναδικό λάθος το οποίο χρεώνει στον Τσακίρ είναι το γεγονός πως δεν έδειξε κόκκινη κάρτα στον Ρίο

Φέρντιναντ όταν ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άρχισε να τον χειροκροτεί ειρωνικά και να του λέει διάφορα... γαλλικά.
Ο ίδιος ο Τσακίρ, τρεις μέρες μετά τα όσα συνέβησαν μίλησε για πρώτη φορά στην εφημερίδα AS και έδειξε πως δεν έχει μετανιώσει για την απόφαση του να αποβάλει τον Νάνι. Όπως δήλωσε ο Τούρκος διαιτητής: "Δεν έχω καμία αμφιβολία για το συγκεκριμένο σφύριγμα. Η κόκκινη κάρτα στον Νάνι ήταν σωστή. Ο κόσμος θα αντιληφθεί με τον καιρό πως η απόφαση μου ήταν ορθή. Οι κριτικές που δέχτηκα δεν μου προκαλούν κανένα συναίσθημα. Δεν στεναχωριέμαι, ούτε προβληματίζομαι. Για να πω την αλήθεια, ούτε που το σκέφτομαι".
Στον ισχυρισμό πως οι αγγλικές ομάδες έχουν πολλά παράπονα με τις διαιτησίες του, ο Τσακίρ απάντησε: "Ποια λάθη έκανα σε βάρος των αγγλικών ομάδων; Μήπως δεν ήταν σωστές οι αποφάσεις μου να αποβάλω τον Τέρι πέρσι ή τον Μπαλοτέλι; Νομίζω πως όλα αυτά είναι υπερβολικά. Οι αποφάσεις μου ήταν σωστές".

Keywords
Τυχαία Θέματα