Preview 30ης αγωνιστικής

00:17 22/3/2014 - Πηγή: AEK365

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 15:00 ΝS 2

Παναιτωλικός και Αστέρας ανοίγουν την αυλαία της 30ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη νίκη επί της Ξάνθης και θέλουν να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο. Τζούνιορ, Θεοδωρίδης και Πί έμειναν εκτός αποστολής.
Από την άλλη ο Αστέρας θα αγωνιστεί στο Αγρίνιο με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και να πάρει τρεις σημαντικούς βαθμούς. Ο Βεργέτης είδε τον Γκοϊάν να προπονείται κανονικά και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, ενώ αντίθετα, εκτός 18άδας έμειναν οι Λούι, Σέτι και Γκρατσίνι.

Οι αποστολές

των δυο ομάδων:

Παναιτωλικός: Μπικέι, Μπόγιοβιτς, Μπούντιμιρ, Καμαρά, Γκάλο, Γοδόι, Ανέν, Καλί, Μαρτίνες, Κούσας, Κουτρομάνος, Μελισσάς, Μήλιος, Μπακάκης, Μύγας, Πασάς, Σφακιανάκης, Ράφαελ και Στεφανάκος.

Αστέρας: Μπαντής, Ερνάντεζ,Τσαμπούρης, Κοντοές, Κυριακόπουλος, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ζησόπουλος, Εντο, Μουνάφο, Καφα , Βάλντο, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες, Χουάνμα και Καράσκο.


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ 17:15 NS2


Πανθρακικός και Άρης κοντράρου τα ξίφη τους για την 30η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα, με τους γηπεδούχους να θέλουν να δείξουν μια καλή εικόνα και να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Στην αποστολή βρίσκεται και ο Ιγκόρ που ξεπέρασε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε.
Από την άλλη ο Άρης, που φαίνεται καταδικασμένος σε υποβιβασμό θέλει να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση και να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για ψυχολογικούς κυρίως λόγους. Στα ευχάριστα για τον Σούλη Παπαδόπουλο είναι και η επιστροφή του Βασίλη Τριανταφυλλάκου, ο οποίος επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από πέντε μήνες. Εκτός μάχης τέθηκαν οι τιμωρημένοι Αγκάνθο, Μπουγαϊδης, Μπακασέτας και ο τραυματίας, Πουλίδο.


Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Πανθρακικός: Ιγκόρ, Τζάνης, Παπαγεωργίου, Αθανασιάδης, Ντιόγκο, Χασομέρης, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Καθάριος, Ρομέου, Μπεν Σαμπάτ, Μολίνα, Πασχαλάκης, Τριανταφύλλου, Ζδράβος - Ρίζος, Μακρυδημήτρης, Σεϊδάν και Λαδάκης.

Άρης: Αγγελούδης, Βανγκέλι, Βλάχος, Γιαννίτσης, Γουναρίδης, Διούδης, Ηρακλής, Καμινιώτης, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Κουσίδης, Κύργιας, Μανιάς, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσιάρας και Τσουμάνης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 19: 30 NS2


Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη Λεωφόρο τον Απόλλωνα για την 30η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι «πράσινοι», μετά τη δύσκολη νίκη, επί του ΠΑΣ, στοχεύουν στο να πάρουν ακόμα ένα τρίποντο και να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς ενόψει πλέι οφ. Ατομικά όπως αναμενόταν προπονήθηκαν οι τραυματίες Μλάντεν Πέτριτς και Τάσος Λαγός, ενώ ο Εμίρ Μπαϊράμι ακολούθησε κι αυτός ατομικό πρόγραμμα. Εκτός αποστολής έμεινε και ο τιμωρημένος Σπύρος Ρισβάνης.
Από την άλλη ο Απόλλων γνωρίζει πως έχει δύσκολο έργο, αλλά θέλει να παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να πάρει βαθμολογική ανάσα. Ο Χρήστος Μίνγκας ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση, αλλά φαίνεται ότι ξεπέρασε το πρόβλημά του και είναι στην αποστολή, ενώ βάζει υποψηφιότητα για τη βασική ενδεκάδα.


Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΠΑΟ: Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Κουτρουμπή, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Μαρινάκη, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Δώνη, Ντίνα, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη και Ατζαγκούν.

Απόλλων: Τζόρβας, Γκόμεζ, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Παντελιάδης, Δεληζήσης, Παπαζαχαρίας, Σόντερμπεργκ, Κόρμπος, Μίνγκας, Τσιλιγκίρης, Γκουέλα, Άμπροουζ, Λουσέρο, Πετρόπουλος, Φαρινόλα, Μπάρκογλου, Ντάλμπεργκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα