ΑΕΚ: Η μοναδική ελληνική αήττητη ομάδα σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (VIDEO)

10:19 12/11/2014 - Πηγή: AEK365

Τι φανταστική συγκλονιστική πορεία ήταν αυτή, που δυστυχώς για την ΑΕΚ δεν συνοδεύτηκε με πρόκριση. Έξι ματς, έξι ισοπαλίες απέναντι σε σπουδαίες ομάδες στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2002-03 για την Ένωση... Απέναντι στην τεράστια Ρεάλ Μαδρίτης, τη Ρόμα και τη Γκενκ η ΑΕΚ ολοκλήρωσε σαν σήμερα αυτή την πορεία φέρνοντας 1-1 και στο Ολίμπικο κόντρα στη Ρόμα, του Τραϊανού Δέλλα τότε και του Φάμπιο Καπέλο. Το γκολ

του Σεντένο στο 90' έφερε το ματς στα ίσια, ισοφαρίζοντας το γκολ του Ντελβέκιο από το πρώτο ημίχρονο και προκαλώντας πανικό για τα 7 λεπτά καθυστερήσεων που παίχτηκαν ακόμα.

Η ΑΕΚ ήθελε ακόμη ένα γκολ προκειμένου να πάρει εκείνη την πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς θα είχε το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία. Ήταν μία σπουδαία πορεία για τη μοναδική ελληνική ομάδα που τελείωσε αήττητη όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και έχοντας το ρεκόρ στη διοργάνωση με έξι ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς.

Συνθέσεις:

Ρόμα (Φάμπιο Καπέλο): Αντονιόλι, Καφού (90' Μπομπαρντίνι), Ζεμπινά, Λίμα (81' Γκουινγκού), Μοντέλα, Έμερσον, Τομάζι, Κασάνο (65' Κουφρέ), Σάμιουελ, Πανούτσι, Ντελβέκιο

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Χιώτης, Μπορμπόκης, Ζαγοράκης, Νικολαϊδης, Σεντένο, Ράιτ, Κατσουράνης, Λάκης (61' Τσιάρτας), Γεωργάτος, Καψής (46' Κωστένογλου), Ναλιτζής (46' Ίβιτς)

Δείτε το video που ακολουθεί από το ματς που έγινε σαν σήμερα στη Ρώμη.

Keywords
Τυχαία Θέματα