Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη!

00:08 2/2/2013 - Πηγή: AEK365

Οι μέρες που προηγήθηκαν του σημερινού αγώνα αφήνουν ένα συναίσθημα ικανοποίησης, χαράς και συγκίνησης στον κόσμο της ΑΕΚ, καθώς η «Ένωση» πηγαίνει στο ματς με τον Πανιώνιο με καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ, οι φίλαθλοι έχουν «ζεσταθεί» για τα καλά με την απόκτηση των Ανάκογλου-Αναστασόπουλου και παράλληλα όλοι οι ΑΕΚτζήδες έχουν γίνει μια «γροθιά» και υποκλίνονται στο μεγαλείο ψυχής αυτού του μικρού φίλου της ομάδας, που διέθεσε τα χρήματα της ασφάλειάς του, για να πληρωθεί

η προκαταβολή του μέσου του Πανσερραϊκού. Κινήσεις σαν και αυτή συγκινούν όλο τον κόσμο, πόσο μάλλον αυτόν της ΑΕΚ, που διακρίνεται για το συναίσθημα και την αστείρευτη αγάπη απέναντι στην ομάδα του.

Ο «Δικέφαλος» καλείται να κάνει για πρώτη φορά τη φετινή περίοδο ένα νικηφόρο σερί, να κερδίσει τον Πανιώνιο και να απομακρυνθεί αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη. Τα προβλήματα για τον Λίνεν είναι αρκετά, καθώς δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Βλάχο, τους τραυματίες Γιάγκο και Ρίκκα αλλά και τον Χρήστο Αρκούδα, που παρουσίασε υψηλό πυρετό και αποχώρησε από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή. Ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους «κιτρινόμαυρους» με τον Κωνσταντόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τον Τσουκαλά στα δεξιά, αμυντικό δίδυμο τους Κουτρουμπή-Μπουγαΐδη και αριστερό μπακ τον Τσουμάγκα. Ο Μητρόπουλος θα είναι για ακόμη ένα παιχνίδι η «κολόνα» της μεσαίας γραμμής, με τους Κορδέρο (δεξιά) και Φέτση (αριστερά) μπροστά του. Επιτελικός θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Γκερέιρο και στην επίθεση οι Φούντας και Πετρόπουλος. Για την εξέλιξη του αγώνα θα μπορείτε να ενημερώνεστε μέσα από το aek365, το οποίο θα καλύπτει ζωντανά το παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα