Αγχωτική νίκη για την ΑΕΚ

18:57 24/1/2015 - Πηγή: AEK365

Τους δυο βαθμούς της νίκης κρατάει η ΑΕΚ. Η Ένωση πήρε μια αγχωτική νίκη επί του Κιλκίς με 26-25, για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ, στο κλειστό γήπεδο της Πολιτείας, αφού παρά το ότι προηγήθηκε έδωσε δικαιώματα στο τέλος.

Το ματς

Μουδιασμένο ήταν το ξεκίνημα της ΑΕΚ στο παιχνίδι, με το Κιλκίς να προσπαθεί να φανεί ανταγωνιστικό και μάλιστα κατάφερε να βρεθεί μπροστά στο σκορ (3-6) εκμεταλλευόμενο

τα κενά στην άμυνα των «κιτρινόμαυρων», αλλά και τα λάθη τους. Στη συνέχεια, η Ένωση επέστρεψε στο παιχνίδι με τον Τσαούση να δίνει την απαραίτητη ώθηση κι έτσι διατηρούσε μια μικρή διαφορά (12-11). Τελικά, οι δυο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με το 14-12.
Στην επανάληψη, η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη μπήκε με καλύτερο ρυθμό στο παιχνίδι και κατάφερε να βελτιώσει την αμυντική της λειτουργία, ανεβάζοντας τη διαφορά (18-14). 10 λεπτά πριν το τέλος, όμως η απόδοση της ΑΕΚ έπεσε κατακόρυφα, με αποτέλεσμα το Κιλκίς να βρει τους τρόπους και να μειώσει στο γκολ λίγο πριν το τέλος σε 26-25. Η Ένωση σε εκείνο το σημείο προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και τελικά έφτασε στη νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα