Αλέσιο: Δείξαμε πως είμαστε μεγάλη ομάδα

11:47 6/12/2012 - Πηγή: AEK365

Στο Ντόνετσκ η Γιουβέντους επικράτησε 1-0 της Σαχτάρ στην αυλαία των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και κατέλαβε την πρώτη θέση στον όμιλο με τον Άντζελο Αλέσιο να υπογραμμίζει πως η πρωταθλήτρια Ιταλίας επιβεβαίωσε πόσο μεγάλη ομάδα είναι.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο άμεσος συνεργάτης του Κόντε μίλησε για
Το υψηλό επίπεδο στο οποίο μπορεί να σταθεί η Γιουβέντους: "Συνειδητοποιήσαμε τις δυνατότητες μας μετά το παιχνίδι με την Τσέλσι. Σήμερα απλά επιβεβαιώσαμε πως είμαστε μεγάλη ομάδα. Από εδώ και μπρος θα βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Ήδη από την ερχόμενη

Κυριακή επιστρέφει ο Κόντε στον πάγκο, κάτι που θα έχει θετική επίδραση στην ομάδα. Τα καλύτερα έρχονται".
Την πρόκριση και την πρωτιά στον όμιλο: "Νικήσαμε, προκριθήκαμε, είμαστε πρώτοι. Τι περισσότερο να ζητήσω για να είμαι ευτυχισμένος; Πήραμε μια σπουδαία όσο και δύσκολη νίκη. Ξέραμε πως έπρεπε να μπλοκάρουμε τους μέσους της Σαχτάρ, ώστε να τους καταστρέψουμε την οργάνωση του παιχνιδιού. Το καταφέραμε παίζοντας σωστά και το αποτέλεσμα φάνηκε".
Την προτίμηση του για τον αντίπαλο στους "16": "Όποιος και να έρθει είναι το ίδιο. Ως πρώτοι, θα ήθελα να αποφύγουμε την Ρεάλ Μαδρίτης, που κατετάγη δεύτερη. Οι υπόλοιπες είναι το ίδιο δύσκολες".

Keywords
Τυχαία Θέματα