Ανανεώνει ο Γουόλκοτ

23:56 2/1/2013 - Πηγή: AEK365

Έτοιμος να βάλει τελικά την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Άρσεναλ και να κάνει ευτυχισμένους τον Αρσέν Βενγκέρ και τους οπαδούς της ομάδας, εμφανίζεται ο Θίο Γουόλκοτ! Εξαιρετικό ήταν το κλίμα που παρατηρήθηκε στη συνάντηση που είχε με τη διοίκηση των «κανονιέρηδων», το απόγευμα της Τετάρτης.
Ο Άγγλος επιθετικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και μέχρι πρότινος, εμφανιζόταν ιδιαίτερα διστακτικός στο ενδεχόμενο να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους Λονδρέζους και να παραμείνει στο «Έμιρεϊτς».

Έπειτα από κουβέντα που έκανε με τον Αρσέν Βενγκέρ πριν από περίπου ένα μήνα, όλα φάνηκαν να αλλάζουν. Οι δύο άνδρες έλυσαν τις μεταξύ τους παρεξηγήσεις, έδωσαν τα χέρια και οι σκέψεις του ποδοσφαιριστή πήραν άλλη τροπή. Αυτό φάνηκε και στη συζήτηση που είχε το απόγευμα της Τετάρτης με τη διοίκηση του συλλόγου. Βέβαια, άκουσε ευχάριστα πράγματα και από τους ανθρώπους της ομάδας, αφού ανέβασαν πλέον την προσφορά τους στις 90.000 λίρες εβδομαδιαίως, αν ο παίκτης βάλει την υπογραφή του σε νέο συμφωνητικό.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Θίο Γουόλκοτ αποχώρησε από τον τόπο συνάντησης με πολύ ευχάριστη διάθεση και τις επόμενες μέρες θα υπάρξει νέο «ραντεβού», αφού, το μοναδικό που φαίνεται ότι απομένει είναι κάποιες λεπτομέρειες. Οι αντιστάσεις του Άγγλου επιθετικού έχουν καμφθεί, ο ίδιος θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται για τους «κανονιέρηδες» και εφόσον βρέθηκε - όπως όλα δείχνουν - και η «χρυσή τομή» στο οικονομικό κομμάτι, το πιο πιθανό σενάριο θέλει τον Γουόλκοτ να παραμένει στο «Έμιρεϊτς».

Keywords
Τυχαία Θέματα