Ανάσα για Γουλβς

17:25 6/11/2011 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΟΥΛΒΣ- ΓΟΥΙΓΚΑΝ: 3-1
Γήπεδο: Μολινό
Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Γουλβς που πέτυχε την πρώτη της νίκη μετά από 6 αγώνες.
Η Γουλβς μπήκε πιο δυνατά στο ματς κι έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τον Χαντ στο 5ο και 17ο λεπτό. Τελικά η πίεση των «λύκων» έφερε αποτέλεσμα στο 31ο λεπτό, καθώς ο Ο'Χάρα έκανε το 1-0 από πολύ κοντά. Η Γουίγκαν ισορρόπησε το ματς και έφτασε στην ισοφάριση στο 42' με γκολ του Γουότσον. Ο Μπόις κέρδισε πέναλτι

σε ανατροπή από τον Χαντ, ο Χένεσεϊ νίκησε τον Γουότσον από τα 11 μέτρα, αλλά στη συνέχεια ο άσος της Γουίγκαν έκανε το 1-1.
Η Γουλβς πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ στο 55ο λεπτό με τον Έντουαρντς να νικά τον Αλ Χαμπσί, ο οποίος είχε πραγματοποιήσει στην ίδια φάση, τεράστια διπλή επέμβαση σε διαδοχικές προσπάθειες των Χένρι και Ο'Χάρα. Οι γηπεδούχοι καθάρισαν το ματς στο 66ο λεπτό με τον Γουόρντ να κάνει το 3-1, ενώ στο 70' ο Αλ Χαμπσί πραγματοποίησε ακόμη μία τεράστια επέμβαση σε κεφαλιά του Μπέρα.
ΓΟΥΛΒΣ: Χένεσεϊ, Στίρμαν, Τζόνσον, Μπέρα, Γουόρντ, Χένρι, Γκουεντιούρα (46' Τζάρβις), Έντουαρντς, Ο'Χάρα (83' Μιλίγιας), Χαντ, Ντόιλ.
ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Αλ Χαμπσί, Μπόις, Γκοχουρί, Αλκαράζ, Φιγκερόα, Γουότσον (66' Κρουσά), Τζόουνς (78' Σαμόν), Ντιαμέ, Μόουζες, Ντι Σαντό, Ρονταγιέγκα (78' ΜακΆρθουρ).

Keywords
Τυχαία Θέματα