Η Σάλκε μπλόκαρε την Μπάγερν

18:25 30/8/2014 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ 2η αγωνιστική

ΣΑΛΚΕ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Veltins Arena

Η Μπάγερν έμεινε στο 1-1 με τη Σάλκε και "φωνάζει" για το γκολ της ισοφάρισης των "μπλε". Μόλις στο 10ο λεπτό οι παίκτες του Γκουαρδιόλα άλλαξαν εκπληκτικά την μπάλα με τον Λεβαντόφσκι να τελειώνει ιδανικά τη φάση και να κάνει το 0-1. Στο 62' όμως η Σάλκε κατάφερε να ισοφαρίσει με

"πρωταγωνιστή" τον Τσάμπι Αλόνσο. Ο Βάσκος προσπάθησε να διώξει, η μπάλα βρήκε το χέρι του Χέβεντες και πήρε πορεία προς την εστία με τον διαιτητή να δείχνει σέντρα και τους Βαυαρούς να διαμαρτύρονται.

ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Αϊχάν (76'Αόγκο), Φελίπε Σαντάνα (81'Φουχς), Μάτιπ, Χέβεντες, Χέγκερ, Κιρτσόφ (40'Νεουστέντερ), Σαμ, Μέγερ, Ντράξλερ, Τσούπο-Μοτίνγκ.

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Μπαντστούμπερ, Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο (68'Χέιμπιεργκ), Ρόντε, Γκέτσε (57'Μπερνάτ), Μίλερ, Σακίρι, Λεβαντόφσκι.

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΧΕΡΤΑ: 4-2

ΓΗΠΕΔΟ: Μπάι Αρίνα

Συναρπαστικό ματς έγινε στο Λεβερκούζεν όπου η Μπάγερ αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ νίκησε με 4-2 τη Χέρτα και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής όντας, προς το παρόν τουλάχιστον, η μοναδική ομάδα στη Μπουντεσλίγκα με δύο στα δύο. Το αυτογκόλ του Γεντβάι στο 24' πάγωσε το γήπεδο και έδωσε προβάδισμα στη Χέρτα. Ο Κροάτης αμυντικός όμως εξιλεώθηκε στο 50' όταν ισοφάρισε με σουτ. Ο Αρτούτο Βιδάλ το 2010 ήταν ο τελευταίος παίκτης που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο σε ματς της Μπουντεσλίγκα. Η Χέρτα πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 60' με την κεφαλιά του Σίμπερ όμως δύο λεπτά μετά ο Σπάχιτς, επίσης με το κεφάλι, έκανε το 2-2. Η ολική επαναφορά της Λεβερκούζεν ολοκληρώθηκε στο 74' με τον Μπραντ να γράφει το 3-2. Τελικά ο Μπελαράμπι στο 86' πέτυχε το τέταρτο γκολ της Μπάγερ και σφράγισε τη νίκη της.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Σπάχιτς, Μπένισχ, Τοπράκ, Γεντβάι (65'Ντονάτι), Κάστρο, Ρόλφες, Σον (46'Μπραντ), Καλχάνογλου, Μπελαράμπι, Κίσλινγκ

ΧΕΡΤΑ: Γιαρστάιν, Ντζενγκ, Χάιτινχα, Μπρουκς, Φαν ντερ Μπεργκ (66'Πλάτενχαρντ) , Λουστενμπέργκερ, Μπέερενς, Ναϊμάιερ, Χοσογκάι (75'Χέγκελερ0, Σουλτς (79'Βάγκνερ), Σκίμπερ.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ: 0-3

ΓΗΠΕΔΟ: Imtech-Arena

Σοκ για το Αμβούργο που γνώρισε την ήττα μέσα στην έδρα του από την Πάντερμπορν με 3-0. Το πλασέ του Κατσουνγκά στο 29' άνοιξε το σκορ και στο 68' ο Βράνιτς με σουτ έδωσε το δεύτερο χτύπημα στο Αμβούργο. Το μεγάλο διπλό της Πάντερμπον σφράγισε στο 87' ο Στόπελκαμπ ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Άντλερ, Γιάνσεν (71'Όστρζολεκ), Ντζουρού, Βέστερμαν, Ντιαίμάιερ, Φαν ντερ Φάαρτ (37'Φαν ντερ Φάαρτ), Μπεχράμι, Ιίσεβιτς, Μπαντέλι, Αρσλάν (46'Στίμπερ), Λασογκά.

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ: Κρούζε, Χινεμάιερ, Στρόχντιεκ, Βέμερ, Τζίγκλερ, Κοτς (64'Ρουπ), Βράντσιτς (84'Βουτσίνοβιτς), Μπάκαλορζ (77'Κούτσκε), Στόπελκαμπ, Μπρίκνερ Κατσουνγκά.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΚΟΛΟΝΙΑ: 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: Mercedes-Benz Arena

Μεγάλη νίκη για την Κολονία που έφυγε με διπλό από τη Στουτγάρδη επικρατώντας με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος. Άνοιξαν το σκορ στο 22' με τον Οσάκο και έντεκα λεπτά μετά πέτυχαν δεύτερο τέρμα με τον Ουγιά που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ρούντιγκερ.

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Ολράιχ, Ρούντιγκερ, Σβάαμπ, Κλάιν, Σακάι (77'Ράουτς), Γκλεντνερ, Ρομέου, Μαξίμ (62'Κόστιτς0, Ντινταβί, Χάρνικ (46'Βέρνερ), Ιμπίσεβιτς

ΚΟΛΟΝΙΑ: Χορν, Μπρέτσκο, Μαρόχ, Βίμερ, Χέκτορ, Λέμαν, Φογκτ, Οσάκο (85'Μάτουτσικ), Χάλφαρ, Ρϊσε (72'Ολκόφσκι), Ουγιά (78'Ζόλερ)

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: 2-2

ΓΗΠΕΔΟ: Volkswagen Arena

Εξαιρετικό ματς ανάμεσα στη Βόλφσμπουργκ και την Άιντραχτ με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2. Οι "Λύκοι" άνοιξαν το σκορ στο 15' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νάλντο με την Άιντραχτ να απαντά με το ίδιο νόμισμα οκτώ λεπτά μετά με τον Ινούι και με δόση τύχης να κάνει το 1-1. Ο Άρνολντ στο 79' πέτυχε με σουτ το 2-1 για τη Βόλφσμπουργκ. Επτά λεπτά μετά όμως ο Κάντλετς που μόλις είχε μπει στο ματς ισοφάρισε με κεφαλιά.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Γκριν, Γιουνγκ, Νάλντο, Ροντρίγκες, Κνότσε, Γκουστάβο (46'Μαλαντά), Γκιλαβογκουί, Ντε Μπρούιν, Άρνολντ, Βιεϊρίνια (69'Καλιγκιούρι), Όλιτς (69'Μπεντνερ)

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Ιγκνιόφσκι, Ντζάκπα, Τζαμπράνο, Άντσερσον, Χασέμπε, Ρας, Βαλντές (56'Τσαντλέρ), Ινούι, Πιασόν (85'Κάντλετς), Σεφέροβιτς.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Weserstadion

Δεύτερη ισοπαλία για τη Βέρντερ που έμεινε στο 1-1 με τη Χόφενχαϊμ. Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο με σουτ στο 19' έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους όμως η Βέρντερ απάντησε στο 59' με τον Γκάλβες.

ΒΕΡΝΤΕΡ: Βολφ, Πρεντλ, Λουκίμια, Γκαρσία, Γκάλβες, Φριτζ, Ελία, Γιουνούζοβιτς, Χαίροβιτς (61'Μπαργκφρέντε), Ντι Σαντό, Σέλκε (66'Πέτερσεν).

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπάουμαν, Μπεκ, Μπίτσακσιτς, Σίλε, Πολάνσκι, Ρούντι (84'Βέστεργκααρντ), Στρομπλ (46'Άμπραχαμ), Φιρμίνο, Ελιονούσι (74'Σαλίχοβιτς), Σζαλάι, Φόλαντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα