Ανεβαίνει η Μίλαν

08:02 27/10/2011 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΙΛΑΝ- ΠΑΡΜΑ: 4-1
Γήπεδο: Σαν Σίρο
Εύκολη νίκη με 4-1 πήρε η Μίλαν επί της Πάρμα και πλησιάζει τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Η Πάρμα ήταν καλύτερη στην αρχή του αγώνα, ωστόσο η Μίλαν ισορρόπησε στη συνέχεια και πήρε κεφάλι στο σκορ στο 30' με τον Νοτσερίνο. Ο Ιμπραϊμοβιτς σέντραρε από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Νοτσερίνο, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα. Ο Ιταλός μέσος της Μίλαν καθάρισε το ματς 2 λεπτά αργότερα καθώς πέτυχε και

2ο γκολ με σουτ μέσα από την περιοχή.
Η Μίλαν έκανε το 3-0 με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο 73ο λεπτό, ενώ η Πάρμα μείωσε με τον Τζιοβίνκο στο 78ο λεπτό. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Νοτσε΄ρινο με το 3ο προσωπικό του γκολ.
ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε (78' Μεσές), Ταϊβό, Μπονέρα, Σίλβα, Αμπροζίνι, Νοτσερίνο, Ακουιλάνι (72' Εμάνουελσον), Μπόατενγκ, Ιμπραΐμοβιτς (75' Ρομπίνιο), Κασάνο.
ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Τζακάρντο, Παλέτα, Φέλτσερ, Γκόμπι, Βαλιάνι (57' Μπιαμπιανί), Μορόνε, Νουάνκο (60' Τζαντίντ), Μοντέστο (72' Πελέ), Τζιοβίνκο, Βαλντές.

ΝΑΠΟΛΙ- ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 2-0
Γήπεδο: Σαν Πάολο
Στις νίκες επέστρεψε η Νάπολι, η οποία κέρδιδε εύκολα με 2-0 την Ουντινέζε και πλησίασε την κορυφή.
Ματσάρα στο πρώτο μέρος με γκολ και φάσεις εκατέρωθεν. Η Νάπολι άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό με τον Λαβέτσι να πιάνει γυριστό στην κίνηση μετά από γέμισα του Καβάνι, ενώ στο 25' ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Λαβέτσι. Από τη μεριά της Ουντινέζε ισορρόπησε το ματς και στο 34ο λεπτό είχε τεράστια φάση με τον Φλόρο Φλόρες. Η Νάπολι έκανε το 2-0 στο 43ο λεπτό με τον Μάτζιο. Ο Ντζεμαϊλί έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Μάτζιο με καρφωτή κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χαντάνοβιτς.
Ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν καλός στην επανάληψη και η Νάπολι αμυνόμενη σωστά κράτησε την πολύτιμη αυτή νίκη.
ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάνκτις, Καμπανίαρο, Καναβάρο, Αρόνικα, Μάτζιο, Ντζεμαϊλί (80' Ζουνίγκα), Ινλέρ, Ντοσένα (88' Μάσκαρα), Χάμσικ (74' Σαντάνα), Λαβέτσι, Καβάνι.
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Χαντάνοβιτς, Μπενατιά, Ντανίλο, Ντομίτσι, Μπάστα (85' Αμπντί), Μπαντού, Πίντζι, Ασαμόα (64' Νιούτον), Αρμέρο, Τόριε (46' Φαμπρίνι), Φλόρες.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ- ΙΝΤΕΡ: 1-1
Γήπεδο: Ατζούρι Ντι'Ιτάλια
Συνεχίζεται ο κατήφορος της Ίντερ, η οποία έμεινε στο 1-1 με την Αταλάντα και παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Οι «νερατζούρι» άνοιξαν το σκορ στο 32ο λεπτό μετά από όμορφο συνδυασμό των Σάρατε και Μαϊκόν και εξαιρετικό τελείωμα από τον Σνάιντερ. Παρόλα αυτά η Αταλάντα δεν πτοήθηκε και απάντησε στο 44ο λεπτό με την κεφαλιά του Μοράλες.
Η Ίντερ προσπάθησε στην επανάληψη να πάρει τη νίκη κι έχασε τεράστια ευκαιρία στο 77΄' με τον Μιλίτο, ωστόσο η Αταλάντα κράτησε την πολύτιμη ισοπαλία.
ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Κονσίλι, Μασιέλο, Καπέλι, Λουκίνι, Πελούζο, Σκελότο, Κιγκαρίνι (74' Καρμόνα), Παντοΐν, Μποναβεντούρα, Μοράλες (81' Μαριλούνγκα), Ντενίς.
ΙΝΤΕΡ: Σέζαρ (46' Καστελάτσι), Μαϊκόν, Λούσιο, Κίβου, Στάνκοβιτς, Ζανέτι, Ναγ

Keywords
Τυχαία Θέματα