«Αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα»

20:27 13/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Μίτσελ μίλησε για τον αυριανό αγώνα με την Λεβάντε, στην πρώτη μάχη για τους «32» του Europa League «Έχω πει πως όλοι οι ποδοσφαιριστές θα έχουν τις ευκαιρίες. Από την στιγμή που είμαι ευχαριστημένος και από τους δύο παίκτες θα έχουν και οι δύο θέση στο αυριανό παιχνίδι. Δεν θέλω να σας πω την θέση που θα αγωνίζονται. Αλλά ο Φέισα θα είναι μάλλον στο κέντρο».

Ερωτηθείς αν θεωρεί πως ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα

από την Λεβάντε, τόνισε: «Θαυμάζω και τους δύο συλλόγους. Η Λεβάντε έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο με καλή διαδρομή. Όποιος πιστεύει πως βρίσκεται τυχαία εδώ κάνει λάθος. Είναι καλή ομάδα και τα έχει πάει καλά στο πρωτάθλημα και το Europa League. Όσο κι αν θέλω να ενθαρρύνω τους παίκτες μου πως έχουν τον πρώτο λόγο, είναι δύο πολύ καλές ομάδες».

Για το πώς θα περιέγραφε την Λεβάντε στους ποδοσφαιριστές του, απάντησε: «Είναι μία ομάδα καλά προετοιμασμένη και ανταγωνιστική. Αυτά τα δύο... όπλα είναι πολύ καλά και μπορούν να υποσχεθούν πολλά πράγματα για τη συνέχεια».

Αναφορικά με το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν έχει κερδίσει ποτέ στην Ισπανία και μπορεί να το κάνει με Ισπανό στον πάγκο, τόνισε: «Πολύ ωραίο. Θα ήταν μία χαρά αν το καταφέρουμε. Η Λεβάντε δεν είχε παίξει στην Ευρώπη, αλλά τώρα είναι εδώ. Όλα αλλάζουν. Επίσης στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Πρωταθλητής έπρεπε πάντα να παίξει προκριματικά για να μπει στους ομίλους του Champions League, ενώ τώρα πάει κατ' ευθείαν. Όλα αλλάζουν».

Όσον αφορά στο γεγονός πως θα δώσει το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην πατρίδα του και αν αυτό είναι εφόδιο για τους παίκτες του, ανέφερε: «Το πλεονέκτημα που έχει ο Ολυμπιακός είναι οι ποδοσφαιριστές του και το όνομα που έχει στην Ευρώπη αλλά και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θέλει να γίνει ακόμα καλύτερος στην Ευρώπη. Για μένα δυστυχώς δεν μπορώ να παίξω».

Ακόμα μίλησε και για το αν είναι πλεονέκτημα για την Λεβάντε που ο Μαρτίνεθ γνωρίζει τον Μίτσελ και τις τακτικές του: «Στον κόσμο του ποδοσφαίρου το τελευταίο διάστημα, όλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στην πληροφόρηση. Όταν έφυγα από τον πάγκο της Σεβίλλης μου έστειλε ένα μήνυμα και μου έλεγε ότι ήθελε να με δει γρήγορα (σ.σ. να επιστρέφει στους πάγκους). Δεν περίμενε να ήταν τόσο γρήγορα. Γνωρίζει ότι τον θαυμάζω πολύ γιατί είναι δίκαιο που βρίσκεται εδώ μια και στην περσινή σεζόν ήταν ο καλύτερος».

Keywords
Τυχαία Θέματα