Αντσελότι: Μεγάλο κίνητρο η υπεράσπιση του τίτλου

12:13 18/2/2015 - Πηγή: AEK365

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιστρέφει ξανά στην προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, αντιμετωπίζοντας τη Σάλκε για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Κάρλο Αντσελότι να σημειώνει πως είναι μεγάλο κίνητρο για την ομάδα του να υπερασπιστεί τον τίτλο που πήρε τη περασμένη σεζόν.
Εν όψει του πρώτου αγώνα στη Γερμανία, ο Ιταλός τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε: "Είναι ωραίο που επιστρέφουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση. Δεν ανησυχώ. Το

κίνητρο μας είναι πάντα υψηλό, όπως είναι και στο πρωτάθλημα, όπου είμαστε πρώτοι. Είμαστε κάτοχοι του τροπαίου και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας
Ο Αντσελότι είπε επίσης πως " το να υπερασπίζεσαι τη κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι μεγάλο κίνητρο. Πέρυσι ήμασταν εδώ με το όνειρο να το κατακτήσουμε. Τώρα έχουμε ακόμη το ίδιο όνειρο. Η ιστορία λέει ότι αυτό είναι δύσκολο, σχεδόν απίθανο, αλλά πρέπει να το προσπαθήσουμε".
Για τη κατάσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο, τρία σερί παιχνίδια χωρίς γκολ, ο Αντσελότι δήλωσε: "Μετά από ένα αποτέλεσμα όπως αυτό κόντρα στην Ατλέτικο, το σημαντικό είναι να γυρίσουμε γρήγορα την κατάσταση. Κόντρα στη Ντεπορτίβο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Δεν έχει σκοράρει για αρκετό καιρό, αλλά θα έχει την ευκαιρία να το διορθώσει πολύ σύντομα".
Ο Αντσελότι ρωτήθηκε για το πώς θα παρατάξει την ομάδα στη "Veltins Arena" και απάντησε το εξής: "Ακόμη σκεφτόμαστε το σχήμα μας, γιατί κάποια πράγματα έχουν αλλάξει στη Σάλκε από τη περασμένη σεζόν. Συγκεκριμένα, το σύστημα τους έχει αλλάξει. Μπορεί να παίξουμε τρεις στην άμυνα για παράδειγμα. Δε θα αλλάξουμε το σύστημα μας. Πρέπει να παίξουμε με ένταση, να κερδίσουμε μπάλες νωρίς στην άμυνα και να βρούμε τα κενά για να επιτεθούμε γρήγορα".

Keywords
Τυχαία Θέματα