Ανυπόμονος ο Μπουφόν

14:36 21/7/2012 - Πηγή: AEK365

Τις τελευταίες μέρες διακοπών του απολαμβάνει ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν μετά τις υποχρεώσεις του στο EURO 2012 με τον έμπειρο τερματοφύλακα ωστόσο να ανυπομονεί να επιστρέψει στις προπονήσεις της Γιουβέντους και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Σε δηλώσεις του στο "Sky Sport Italia", ο Μπουφόν τόνισε: "Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με τους συμπαίκτες μου, αφού έχει περάσει αρκετός καιρός

από τότε που βρέθηκα σε κάποιο αγωνιστικό χώρο".
Ο Μπουφόν αναφέρθηκε και στην διοίκηση της Γιουβέντους λέγοντας: "Δεν θέλω να αναφέρω ονόματα, αλλά έχουμε την Νο.1 διοίκηση στην Ιταλία και έχουμε εκπληκτικούς παράγοντες. Η δουλειά του Τζουζέπε Μαρότα είναι εξαιρετική και ξέρει τι να κάνει, οπότε είμαι χαλαρός και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην διοίκηση".
Όσο για το αν θα είναι παρών στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014, ο 34χρονος τερματοφύλακας δήλωσε: "Έχω θέσει ως όριο για εμένα να παίξω τουλάχιστον πενήντα παιχνίδια την φετινή σεζόν με την Γιουβέντους και την Εθνική Ιταλίας. Ξέρω ότι μπορώ να το κάνω. Αν δει κάποιος τι έκανα στο EURO, τότε θα καταλάβει πόσο δούλεψα και αν μπορώ να είμαι στο Μουντιάλ ή όχι".

Keywords
Τυχαία Θέματα