Από τη «βούλα» ο Εργοτέλης

19:21 30/3/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 32η αγωνιστική
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΣ:1-0
ΓΗΠΕΔΟ: Παγκρήτιο
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος

Ο Εργοτέλης κατάφερε χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χαντί στο 72' να πάρει τη νίκη με 1-0 επί του ΠΑΣ, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της 32ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Με 10 παίκτες ο ΠΑΣ, μετά την αποβολή του Τζημόπουλου, ο οποίος έκανε το πέναλτι και δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Στην 6η θέση της βαθμολογίας η ομάδα

του Μαρίνου Ουζουνίδη, δεν εξασφάλισαν την παραμονή ο ΠΑΣ.

Το ματς

Παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Οι Κρητικοί είχαν κάποιες ευκαιρίες με τον Μπουχαλάκη, όμως ούτε κι αυτοί κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν. Έτσι, το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Το δεύτερο μέρος του αγώνα ήταν απογοητευτικό από πλευράς θεάματος. Στο 71' οι ισορροπίες διαταράχθηκαν όταν ο Κούμπικ μπήκε στην περιοχή του ΠΑΣ και ανατράπηκε από τον Τζημόπουλος, ο οποίος είδε τη δεύτερη κίτρινη και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Χαντί και στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη έκανε το 1-0 για τον Εργοτέλη. Οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» την ισοφάριση στο 77', με τον Βίλα να πιάνει την κεφαλιά και τη μπάλα να περνάει ξυστά άουτ.Τελικά, το 1-0 παρέμεινε και ο Εργοτέλης πήρε το «τρίποντο».

Εργοτέλης (Ουζουνίδης): Αθανασίου - Τζανακάκης (56' Ρέντζας), Αντελέγιε, Μεχία, Αζίζ - Καρντόσο, Ιμπραΐμ - Ρομάνο, Μπουχαλάκης (67' Κούμπικ), Χαντί - Διαμαντάκος (82' Αναστασάκος).

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης - Στρούνα, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ (60' Τσάβες)- Τσουκαλάς, Τζημόπουλος - Ντάσιος, Βίλα (83' Γιάκος), Ακόστα (77' Κρητικός) - Ίλιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα