Αποθέωσε ΑΕΚ και Λυμπερόπουλος ο Τσιώλης

20:00 19/11/2011 - Πηγή: AEK365

Την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο κρατάει ο Σάκης Τσιώλης ο οποίος είχε και διάθεση για... αστεία ερχόμενος στη συνέντευξη Τύπου: «Καλησπέρα σας, με έχετε... συνηθίσει πλέον έχω γίνει καλός... πελάτης», είπε μεταξύ σοβαρού κι αστείου ο Έλληνας τεχνικός ο οποίος είχε έρθει ξανά ως αντίπαλος της ΑΕΚ, όντας τότε προπονητής του Άρη πριν από λίγες εβδομάδες.
Έπειτα ανέλυσε τον αγώνα: «Σίγουρα κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε γρήγορη ανάπτυξη, εκμεταλλευτήκαμε τους κενούς χώρους και

θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο δεύτερο ημίχρονο. Στην επανάληψη η ΑΕΚ για 15 λεπτά κυριάρχησε. Βάλαμε δύο επιθετικούς ώστε να παίξουμε με βαθιές μπαλιές. Το δοκάρι του Μπρέσκα θα μπορούσε να δώσει άλλο... χρώμα στο παιχνίδι. Δεν έγινε γκολ και φεύγουμε από εδώ κρατώντας την καλή απόδοση του πρώτου ημιχρόνου. Η ομάδα πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια στη συνέχεια, γιατί η βαθμολογική της θέση ούτε στο ρόστερ αντιπροσωπεύει, ούτε στο όνομα του Αστέρα. Πρέπει να κοιτάξουμε το δύσκολο παιχνίδι που έρχεται την Κυριακή με τον Ολυμπιακό».
Καταλήγοντας ο Τσιώλης «αποθέωσε» ΑΕΚ και Λυμπερόπουλο: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της, ενώ έδειξε κατά διαστήματα καλή εικόνα, με αυτοματισμούς, εμφάνισε εικόνα δουλεμένης ομάδας. Είχε παίκτες κλειδιά όπως για ακόμα μία φορά ο Λυμπερόπουλος ο οποίος παρά τα χρόνια του δείχνει πόσο σημαντικός είναι και η απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο το καλοκαίρι θα είναι μία μεγάλη απώλεια για την ΑΕΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα