Αποζημιώνει τους οπαδούς ο Αντεμπαγιόρ

13:37 15/9/2012 - Πηγή: AEK365

Την πρόθεση του να αποζημιώσει χρηματικά όσους οπαδούς της Τότεναμ έσπευσαν να αγοράσουν φανέλες του με το "25" στην πλάτη αποκάλυψε ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ.
Πιο συγκεκριμένα, ο επιθετικός της Τότεναμ αρχικά είχε την φανέλα με το "25" για την νέα σεζόν αλλά ζήτησε από την διοίκηση μήπως θα ήταν εύκολο να πάρει την φανέλα με το "10" καθώς την περσινή σεζόν πέτυχε με αυτή την φανέλα 17 γκολ σε 33 αγώνες για λογαριασμό της ομάδας του Λονδίνου.

Η διοίκηση δεν είχε αντίρρηση αλλά του εξήγησε πως ήδη οπαδοί της Τότεναμ έχουν αγοράσει φανέλες του με το "25" στην πλάτη.
Έτσι λοιπόν ο Αντεμπαγιόρ σε δηλώσεις του αποκάλυψε: "Το νούμερο 10 είναι ιδιαίτερο για μένα οπότε όταν έγινε διαθέσιμο ρώτησα αν μπορούσα να αλλάξω. Ο σύλλογος με εξυπηρέτησε με ευχαρίστηση, αλλά ανησυχούσαν διότι κάποιοι οπαδοί είχαν ήδη αγοράσει φανέλες με το όνομα μου και τον αριθμό ‘25' στην πλάτη. Είμαι πολύ υπερήφανος που οι οπαδοί θέλουν φανέλες με το όνομα και τον αριθμό μου και δεν ήθελα να ταλαιπωρηθούν από την αλλαγή. Έτσι μπορώ με χαρά να καλύψω το κόστος και να βοηθήσω τους οπαδούς να αλλάξουν τις φανέλες που έχουν τώρα για μια... Αντεμπαγιόρ 10".

Keywords
Τυχαία Θέματα