Άσχημη εμφάνιση και ήττα

21:45 10/10/2011 - Πηγή: AEK365

Απογοήτευση επικρατεί στο τμήμα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ μετά και την ήττα από την Σαλαμίνα, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Α΄ Εθνικής του Πρωταθλήματος. Η Ένωση παρουσίασε για ακόμα μια φορά μέσα σε αυτή τη χρονιά τα άσχημα σημεία στο παιχνίδι της και γνώρισε την ήττα με 10-5 από μια ομάδα που μπορούσε να είχε αντιμετωπίσει στα ίσια. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε και ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Κουνταρδάς αναζητά τια αιτίες που οδηγούν την ομάδα του σε αυτή την εμφάνιση.

Την εβδομάδα που πέρασε υπήρχαν αρκετές ομιλίες με τους «κιτρινόμαυρους» ποδοσφαιριστές και τον Ενωσίτη τεχνικό στις οποίες προσπάθησε να τους δείξει τα λάθη τους για να τα βελτιώσουν ενόψει των δύσκολων παιχνιδιών που ακολουθούν. Κι ενώ όλα φάνηκαν να βρίσκουν ένα ρυθμό τα λάθη στην άμυνα και όχι μόνο έκαναν ξανά την εμφάνισή τους.

Πλέον παρά τον προβληματισμό που επικρατεί στην ΑΕΚ όλοι θα πρέπει να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι λίγο πριν το δύσκολο παιχνίδι του Πρωταθλήματος με την Πρωταθλήτρια, Αθήνα 90 και να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί, όπως άλλωστε και τους γνωρίσαμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα