Ατομικό ο Κουρμπέλης

20:56 5/7/2014 - Πηγή: AEK365

Τρία νέα πρόσωπα έχει από σήμερα η αποστολή του Αστέρα, που βρίσκεται στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Συγκεκριμένα, στο Τιρόλο βρίσκονται τόσο ο Στάικος Βεργέτης, ο οποίος έλαβε μέρος στη σχολή προπονητών στη Ρόδο, όσο και οι Μάρτιν Ρόλε, Πάμπλο Μάσα, που αποτελούν τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα πριν από τον Μπαντιμπανγκά, που και αυτός θα πάει αύριο στην Αυστρία.

Μάλιστα, οι νεοαφιχθέντες ξεναγήθηκαν από τα υπόλοιπα μέλη στους χώρους του ξενοδοχείου και των εγκαταστάσεων. Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα

περιελάμβανε δύο προπονήσεις, από τις οποίες στην πρωινή έγιναν πολλές ασκήσεις τεχνικής κατάρτισης στο γήπεδο και στην απογευματινή ασκήσεις τακτικής.

Σε αυτές έλαβαν μέρος και οι Θεοδωρόπουλος, Τορμένα, αλλά δεν έβγαλαν όλο το πρόγραμμα, ενώ ο Κουρμπέλης ακολούθησε ατομικό για προληπτικούς λόγους, αφού είχε μικροενοχλήσεις στο πόδι. Έτσι, οι Αρκάδες θα δώσουν φιλικό αύριο το απόγευμα (19:00 ώρα Ελλάδας) με την Πρίπριμ από την Τσεχία, που θα είναι το δεύτερο επί αυστριακού εδάφους.

Keywords
Τυχαία Θέματα