Μπάγεβιτς: Πληρώσαμε το άγχος

13:37 24/8/2012 - Πηγή: AEK365

Στο άγχος των παικτών του απέδωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς την ισοπαλία με την Νιούκασλ, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΕΡΑ ΣΠΟΡ».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπάγιεβιτς:

«Για το παιχνίδι του Ατρομήτου κόντρα στη Νιούκαστλ: «Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. Με στεναχώρησε το άγχος που έδειξαν οι παίκτες μου. Η αλήθεια είναι, ότι δεν μου έδειξαν ότι μπορούσαν στο γήπεδο (το άγχος) τους έκοψε τα πόδια και το χειρότερο από όλα ήταν το χρονικό σημείο που δεχτήκαμε το γκολ. Οι αντίπαλοι μας είχαν την κατοχή

της μπάλας, εμείς δεν πιέσαμε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Θέλαμε το κάτι παραπάνω αλλά τι να κάνουμε! Πλέον το προβάδισμα για την πρόκριση το έχει η Νιούκαστλ, όμως στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να πεις ότι κάτι είναι σίγουρο. Στο δεύτερο παιχνίδι της Αγγλίας, εμείς θα πάμε να παίξουμε χωρίς άγχος».

Για τη φάση του γκολ: «Το γκολ του Επστάιν, ήταν μία φάση που είχαμε δουλέψει, έχοντας δει ότι από αυτή την πλευρά η αντίπαλη ομάδα είχε πρόβλημα και βγάλαμε αρκετές φάσεις με τον Επστάιν».

Για τα 130 ευρωπαϊκά παιχνίδια στα κύπελλα Ευρώπης: «Η αλήθεια είναι, ότι είναι πολλά! Είναι κάτι που αναμφίβολα ευχαριστεί έναν προπονητή, ειδικά στην Ελλάδα. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανένα παιχνίδι σε καμία περίπτωση καθένα έχει τη δική του ομορφιά είναι ιδιαίτερα δύσκολο».

Για τους στόχους στην Ελλάδα: «Πρώτα από όλα θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τη θέση μας στην πεντάδα και να μπούμε στα πλέι οφ. Καλύτερα να μην λέμε μεγάλα λόγια και να είμαστε προσγειωμένοι. Εμείς θέλουμε να φτιάξουμε μία πολύ καλή ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα