Μπάλα έφτασε απ'την Ιαπωνία στην Αλάσκα!

20:27 23/4/2012 - Πηγή: AEK365

Πάνω από ενα χρόνο μετά ο 16χρονος Μισάκι Μουρακάμι ξαναβρήκε την μπάλα του! Ο Μουρακάμι είχε χάσει την μπάλα ποδοσφαίρυ που είχε κατά το περσινό τσουνάμι στην Ιαπωνία, όμως τελικά αυτή βρέθηκε στην... Αλάσκα!

Ο Αμερικάνός Ντέιβιντ Μπάξτερ βρήκε στο απομονωμένο νησί Μίντλτον, 110 χιλιόμετρα από τις ακτές της Αλάσκα, στην άλλη άκρη του Ειρηνικού Ωκεανού μια μπάλα με μήνυματα πάνω της γραμμένα με μαρκοδόρο στα ιαπωνικά.

Μάλιστα η σύζυγος του Μπάξτερ είναι από την Ιαπωνία και κατάφερε να τα διαβάσει. Η μπάλα είχε πάνω γραμμένα μηνύματα από τους φίλους του Μουρακάμι, οι οποίοι του την είχαν δώσει όταν άλλαξε σχολείο το 2005.

«Είμαι ευγνώμων. Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει τίποτα άλλο από τα πράγματά μου» είπε ο 16χρονος στο ιαπωνικό κανάλι TBS.

Ο Μουραμάκι, του οποίου το σπίτι παρασύρθηκε από τα κύματα, περιμένει τώρα να του επιστραφεί η μπάλα από την Αλάσκα. To ζεύγος Μπάξτερ έχει εντοπίσει και μια μπάλα του βόλεϊ, της οποίας όμως ο κάτοχος αγνοείται.

Το παράξενο περιστατικό δημοσιοποιήθηκε από την αμερικανική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA), η οποία παρακολουθεί τα συντρίμμια από το τσουνάμι καθώς πλέουν στον Ειρηνικό προς τις δυτικές ακτές των ΗΠΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα