Μπενίτεθ: Ισχυρή ομάδα η Πόρτο

18:11 19/3/2014 - Πηγή: AEK365

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Νάπολι στο πρώτο της παιχνίδι με την Πόρτο στην Πορτογαλία και καλείται να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση στη ρεβάνς του «Σαν Πάολο».

Ο προπονητής των «παρτενοπέι», μιλώντας για το παιχνίδι αυτό, είπε συγκεκριμένα: «Η Πόρτο έχει μία πολύ δυνατή ομάδα με αρκετές δυνατότητες. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές σε αυτή που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Δεν ξέρω αν θα παίξει αμυντικά για να κρατήσει το μηδέν, αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι για όλα», είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Ο στόχος για εμάς είναι να δημιουργήσουμε αρκετές

ευκαιρίες στην επίθεση και να μην αφήσουμε την Πόρτο να κάνει το ίδιο. Ξέρουμε πως αν πετύχουμε ένα τέρμα θα μπορέσουμε να παίξουμε περισσότερο υπομονετικά στη συνέχεια. Παίζουμε σαν να βρισκόμαστε στο Champions League», είπε.

Για την παρουσία του κόσμου, πρόσθεσε: «Το να παίζεις ένα παιχνίδι με 60.000 κόσμο σε αυτό το γήπεδο είναι σπουδαίο και πολύ σημαντικό γιατί μεγαλώνει ακόμα περισσότερο την ομάδα. Ο βασικός μας στόχος είναι η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, αλλά τώρα όλοι σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την Πόρτο» κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα