Μπέντο: Είχαμε τον έλεγχο και κυριαρχήσαμε

10:17 22/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η Εθνική Πορτογαλίας επικράτησε με 1-0 της Εθνικής Τσεχίας και προκρίθηκε στα ημιτελικά του EURO 2012 σε έναν αγώνα που οι Πορτογάλοι, σύμφωνα με τον Πάουλο Μπέντο, είχαν τον έλεγχο και κυριάρχησαν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του προημιτελικού στην Βαρσοβία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας τόνισε: "Στην αρχή του αγώνα δεν ήμασταν αποτελεσματικοί, αλλά είχαμε τον έλεγχο και κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο σε όλη του την διάρκεια. Στο

δεύτερο μέρος δείξαμε την ποιότητα μας και πήραμε δίκαια την νίκη και την πρόκριση".
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με ένα γκολ και δυο δοκάρια αναδείχθηκε σε MVP της αναμέτρησης με τον Μπέντο να δηλώνει: "Ο Ρονάλντο έπαιξε σύμφωνα με το πλάνο μας. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει σε διαφορετικές θέσεις της επίθεσης".
Για τον αντίπαλο στα ημιτελικά, ο Πορτογάλος τεχνικός σημείωσε πως "δεν έχει σημασία ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Όποιος και αν είναι, η Ισπανία ή η Γαλλία, εμείς θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και να φτάσουμε στον τελικό. Αυτό που προέχει είναι να ξεκουραστούμε αρχικά και στην συνέχεια να δουλέψουμε ώστε να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται".

Keywords
Τυχαία Θέματα