Μπλαν: Ψάξαμε το τρίτο γκολ

14:49 3/4/2014 - Πηγή: AEK365

Η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε 3-1 την Τσέλσι αποκτώντας σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Λοράν Μπλαν να υποστηρίζει πως η πρωταθλήτρια Γαλλίας το έψαξε το τρίτο γκολ που ήρθε τελικά από τον Χαβιέ Παστόρε.
Μετά το τέλος του πρώτου προημιτελικού στο "Παρκ Ντε Πρενς", ο Γάλλος προπονητής της Παρί Σεν

Ζερμέν δήλωσε: "Πάντα μπορείς να έχεις πάει καλύτερα, αλλά τα παιδιά απόψε τα έδωσαν όλα. Η Τσέλσι έχει πολύ δυνατή ομάδα. Τους κάναμε να τρέξουν όμως και πετύχαμε αυτό το σπουδαίο γκολ στο τέλος. Πήγαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Κερδίσαμε περισσότερες μπάλες και το γκολ του Παστόρε ήταν εξαιρετικό".
Στην συνέχεια, ο Μπλαν είπε: "Ήρθε η επιβράβευση για την απόδοση μας στο δεύτερο ημίχρονο. Συνεχίσαμε να παλεύουμε και το κέντρο ανταποκρίθηκε. Ψάξαμε το τρίτο γκολ και ήρθε. Είμαι χαρούμενος για τον Χαβιέ, ο οποίος έχει τα σκαμπανεβάσματα του, αλλά επιβραβεύτηκε για την ποιότητα του. Μόνο συγχαρητήρια αξίζει. Ξέρουμε πως το παιχνίδι στο Λονδίνο θα είναι δύσκολο. Πετύχαμε τρία γκολ, αλλά είδαμε πως δεν είναι δύσκολο να δεχτούμε. Θα έχει αγωνία, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό το τεστ".

Keywords
Τυχαία Θέματα