Μπουφόν: Αυτό που μας λείπει είναι ο Ρονάλντο ή ο Μέσι

12:09 12/12/2014 - Πηγή: AEK365

Η Γιουβέντους για να καταφέρει να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ χρειάζεται τον Κριστιάνο Ρονάλντο ή τον Λιονέλ Μέσι, όπως υποστήριξε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος σημείωσε πως αυτοί οι δυο παίκτες δίνουν σιγουριά στην ομάδα.
Σε δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα AS ο Ιταλός τερματοφύλακας και αρχηγός της Γιουβέντους τόνισε: "Αυτό που λείπει από τη Γιουβέντους είναι αυτό που λείπει από όλες τις ομάδες που δεν έχουν κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ τελευταία, που είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ή ο Μέσι.

Όταν έχεις τη σιγουριά πως έχεις δυο τέτοιους παίκτες, ξέρεις ότι τα παιχνίδια θα πάνε καλά και ότι ξεκινάς πάντα από το 1-0. Αυτό είναι ένα καλό αβαντάζ".
Για τον Κάρλο Αντσελότι, ο Μπουφόν δήλωσε: "Ο Αντσελότι έχει τις τεχνικές γνώσεις και τον χαρακτήρα για να δημιουργήσει μεγάλες ομάδες, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι ο ιδανικός προπονητής για έναν φημισμένο σύλλογο, όπως είναι οι Μαδριλένοι".
Ο Μπουφόν μίλησε και για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης προς το πρόσωπο του, εκθειάζοντας τον Ίκερ Κασίγιας: "Εγώ στη Ρεάλ; Δεν υπήρχε ποτέ πραγματικό ενδιαφέρον για μένα, ούτε καν το 2004. Και αυτό γιατί η Ρεάλ δεν με είχε ανάγκη. Είχε πάντα έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα".

Keywords
Τυχαία Θέματα