Χαλαρός με την ανανέωση ο Νταβίντ Σίλβα

13:47 7/4/2012 - Πηγή: AEK365

Το συμβόλαιο του Νταβίντ Σίλβα λήγει το 2014 και η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζεται να ξεκινήσει συζητήσεις για νέο συμβόλαιο γεγονός ωστόσο που δεν δείχνει να αγχώνει τον Ισπανό μεσοεπιθετικό.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα goal.com, ο Νταβίντ Σίλβα τόνισε: "Ξέρω ότι η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να μιλήσει με τους εκπροσώπους μου στο τέλος της σεζόν για ένα νέο συμβόλαιο, αλλά είμαι χαλαρός. Έχω συμβόλαιο για άλλα δυο χρόνια και είμαι χαρούμενος εδώ. Έχω εξελιχθεί σαν ποδοσφαιριστής

από την στιγμή που έφυγα από την Βαλένθια και πολεμάω για να κερδίζω τίτλους. Αυτός ήταν ο στόχος μου όταν έφυγα από το ισπανικό πρωτάθλημα".
Για την πίεση που ασκείται σε παίκτες και προπονητή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Νταβίντ Σίλβα δήλωσε: "Αν ο Μαντσίνι είναι κάτω από πίεση, οι παίκτες δεν είναι; Η Μάντσεστερ Σίτι απαιτεί το μέγιστο και μέχρι τώρα δεν έχουμε κατακτήσει κάτι την εφετινή σεζόν. Θα είναι τεράστια απογοήτευση αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα καθώς έχουμε φτάσει τόσο κοντά, αλλά θα παλέψουμε μέχρι το τέλος".

Keywords
Τυχαία Θέματα